Παρασκευή 9 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"Πήγαιν' - έλα" σε τρία κτίρια

Ερώτηση των βουλευτών του ΚΚΕ, Γερ. Αραβανή και Ορ. Κολοζώφ, για τα προβλήματα του 1ου ΤΕΛ και της 1ης ΤΕΣ Καισαριανής

Σε ένα παμπάλαιο και επικίνδυνο σχολικό κτίριο κάνουν μάθημα οι 400 μαθητές του 1ου ΤΕΛ και της 1ης ΤΕΣ Καισαριανής, ενώ για να παρακολουθούν τα μαθήματα εργαστηρίου αναγκάζονται να πηγαινοέρχονται καθημερινά σε τρία διαφορετικά κτίρια. Τα εργαστήρια αυτά λειτουργούν στην Παπαστράτειο Δημόσια Σχολή στον Υμηττό, σε νοικιασμένο κτίριο στο Βύρωνα και στο Βιοτεχνικό Κέντρο της Καισαριανής.

Γι' αυτήν την κατάσταση οι βουλευτές του ΚΚΕ, Ορ. Κολοζώφ και Γερ. Αραβανής, κατέθεσαν ερώτηση προς τους υπουργούς Παιδείας και Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης. Οι βουλευτές του ΚΚΕ ερωτούν τους αρμόδιους υπουργούς για τα απαραίτητα μέτρα που πρέπει να παρθούν, ώστε να σταματήσει η ταλαιπωρία των μαθητών. Ο ΟΣΚ, αναφέρουν οι βουλευτές του ΚΚΕ, βρίσκεται σε διαδικασία αγοράς ιδιόκτητου κτιρίου, αλλά οι διαδικασίες προχωρούν με πολύ αργούς ρυθμούς.

Οι βουλευτές του ΚΚΕ, ρωτούν τους υπουργούς, πότε θα αρχίσουν οι μελέτες ανέγερσης του νέου κτιρίου που θα στεγάσουν το 1ο ΤΕΛ και την 1η ΤΕΣ Καισαριανής και πότε θα τελειώσουν οι διαδικασίες αγοράς του ιδιόκτητου κτιρίου. Επίσης, οι βουλευτές του ΚΚΕ ρωτούν τι μέτρα θα παρθούν μέχρι να συγκεντρωθούν όλα τα εργαστήρια στην ίδια περιοχή που είναι και το κτίριο στο οποίο συστεγάζονται οι δύο σχολές, για να σταματήσει το απαράδεκτο καθεστώς που επικρατεί σήμερα στη λειτουργία των εργαστηρίων το οποίο ταλαιπωρεί μαθητές και εκπαιδευτικούς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ