Παρασκευή 9 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ"
Θετική υποδοχή βρήκε η διακήρυξη

Την προσεχή Τρίτη ο συνδυασμός πραγματοποιεί συγκέντρωση - συνέντευξη Τύπου

Θετική υποδοχή βρήκε και σχολιάστηκε με ευνοϊκά σχόλια από το δικηγορικό κόσμο η διακήρυξη του συνδυασμού "Δικηγορική Αγωνιστική Κίνηση" (ΔΑΚ), με επικεφαλής και υποψήφιο πρόεδρο τον Βασίλη Δημόπουλο.

Οι δικηγόροι, ανεξάρτητα από κομματική και πολιτική τοποθέτηση, βλέπουν στη "Δικηγορική Αγωνιστική Κίνηση" ένα συνδυασμό που μπορεί να αγωνιστεί για τα προβλήματα των δικηγόρων. Είναι παραδεκτό από όλους ότι η ΔΑΚ εκφράζει πραγματικά τη νέα γενιά και τους μαχόμενους δικηγόρους, ενώ ο συνδυασμός απαρτίζεται από δοκιμασμένα άτομα, που έχουν συμμετάσχει σε κοινωνικούς αγώνες, μαζικούς φορείς, επιστημονικά σωματεία, γυναικείες οργανώσεις κλπ.

Μεγάλη σημασία δίνει ο δικηγορικός κόσμος στο γεγονός ότι στη ΔΑΚ όλοι οι υποψήφιοι αναδείχτηκαν με διαφανείς διαδικασίες από τους ίδιους τους δικηγόρους και όχι από διάφορα εξωδικηγορικά κέντρα.

Την προσεχή Τρίτη η ΔΑΚ πραγματοποιεί συγκέντρωση - συνέντευξη Τύπου για τις εκλογές στο ΔΣΑ. Η συγκέντρωση θα γίνει στις 2.30 το μεσημέρι στην αίθουσα της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών (οδός Γενναδίου 8 και Ακαδημίας, 7ος όροφος).

Χτες έδωσε συνέντευξη Τύπου και ο Σ. Πολύδωρας,επικεφαλής του συνδυασμού "Δικηγορική Πρωτοπορία", όπου αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δικηγορικό σώμα.

Ο Σ. Πολύδωρας μεταξύ άλλων είπε ότι τα μόνα κίνητρά του για τη διεκδίκηση της προεδρίας στο ΔΣΑ είναι η θέληση να προσφέρει. Σε κάποια στιγμή, μάλιστα, κάνοντας ένα ρητορικό ερώτημα στον εαυτό του, αν ο συνδυασμός του έχει πρόγραμμα, απάντησε ότι δεν υπάρχει πρόγραμμα και δεν είναι αυτό βασικό, αλλά εκείνο που προέχει είναι το ενδιαφέρον του και η αγάπη για τη δικηγορία και τους δικηγόρους!

Ιδιαίτερη μνεία έκανε για την περίοδο που ήταν πρόεδρος του ΔΣΑ και δικαιολόγησε τον εαυτό του για παραλείψεις και ανεπάρκειες, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι υπήρχαν οράματα, τα οποία δεν μπόρεσαν να υλοποιηθούν λόγω στείρας αντιπαλότητας και αντιπολίτευσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ