Κυριακή 16 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
Σε νέα φάση ο αγώνας των γιατρών

Νέα βδομάδα κινητοποιήσεων αρχίζουν από αύριο οι νοσοκομειακοί γιατροί υπό την προχτεσινή απειλή του υφυπουργού Φρ. Παπαδέλη,στη συνάντησή του με αντιπροσωπεία των νοσοκομειακών γιατρών ότι υπάρχει ειλημμένη πολιτική απόφαση για την άμεση κατάθεση στη Βουλή του νομοσχεδίου για τα νοσοκομεία.

Αμέσως μετά τη συνάντηση το Γενικό Συμβούλιο της ΟΕΝΓΕ αποφάσισε τη συνέχιση της απεργίας μέχρι τις 21 Ιούνη 1996 και την ίδια μέρα θα γίνει νέο Γενικό Συμβούλιο. Επίσης, αποφασίστηκε να γίνει πρόταση στη Γενική Συνέλευση της ΕΙΝΑΠ - θα γίνει την Τρίτη στο Νοσοκομείο "Σωτηρία", ώρα 11 π.μ. - για πορεία. Επίσης, αποφασίστηκε η διοργάνωση πανελλαδικών συλλαλητηρίων. Σε ανακοίνωσή της η ΟΕΝΓΕ επισημαίνει ότι υπάρχει πλήρης διάσταση απόψεων για τα ουσιαστικά προβλήματα του ΕΣΥ όπως και τα ζητήματα που θέτουν οι νοσοκομειακοί γιατροί.

Επίσης, οι νοσοκομειακοί γιατροί της Θεσσαλονίκης αποφάσισαν τη συνέχιση της απεργίας μέχρι τις 21 Ιούνη και την Τρίτη θα γίνει συγκέντρωση στο νοσοκομείο "Γ. Γεννηματάς", ώρα 9 π.μ., και θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ