Τετάρτη 3 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ρουκέτες έπληξαν, νωρίς χτες το πρωί, ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη παλαιστινιακό στρατόπεδο στην περιοχή Αϊτά αλ Φουχάρ του Νοτίου Λιβάνου, χωρίς μέχρι το βράδυ να έχουν αναφερθεί θύματα (σελίδα 8).

ΕΠΙΣΚΕΨΗ στο Πάλε για συνομιλίες με την Σερβοβόσνια αντιπρόεδρο, Μ. Πλάβσιτς, πραγματοποίησε χτες ο διεθνής μεσολαβητής για τη Βοσνία, Καρλ Μπιλντ, σε μία προσπάθεια να ανιχνεύσει ή και να κατανοήσει τα όσα διαδραματίζονται στους κόλπους της σερβοβοσνιακής ηγεσίας (σελίδα 9).

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ σοβαρά, πέφτοντας από ύψος 3,5 μέτρων, ναυτικός που έβαφε το πλοίο "Αγ. Σπυρίδων Κ." στο Νέο Μόλο Δραπετσώνας. Ανύπαρκτα τα μέτρα ασφαλείας, καταγγέλλουν αυτόπτες μάρτυρες (σελίδα 13).

ΠΡΕΜΙΕΡΑ έχει το Φεστιβάλ Επιδαύρου και το Εθνικό Θέατρο, που παρουσιάζει (5, 6/7) τη σοφόκλεια "Ηλέκτρα". Η μουσική είναι ζωντανή με κύριο στοιχείο τα κρουστά (σελίδα 21).

ΜΟΥΣΙΚΗ,τραγούδι, χορός, ποίηση. Η πνευματική δημιουργία ενός λαού, που έχει πολύ πονέσει, που έχει πολύ αγωνιστεί. "Αρμενικός πολιτισμός και παράδοση", είναι ο τίτλος της αποψινής εκδήλωσης (9.30), που φιλοξενείται στο θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη" (σελίδα 22).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ