Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Κοινοί αγώνες με ενισχυμένο ΚΚΕ

Περιοδείες υποψηφίων του Κόμματος στο Γεντί Κουλέ και στο νοσοκομείο "Γ. Γεννηματάς"

Περιοδεία στα αρχαιολογικά έργα του Γεντί Κουλέ πραγματοποίησαν χτες οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Χριστάνης και Θεόδωρος Κυριακίδης,που μίλησαν σε συγκέντρωση των εργαζομένων. Αναφέρθηκαν στα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που απασχολούν το λαό και τους εργαζόμενους και στάθηκαν με ιδιαίτερη έμφαση στα ζητήματα του πολιτισμού.

Εδώ και χρόνια μηδαμινά είναι τα ποσοστά που δίνονται στον πολιτισμό και έχουν εγκαταλειφθεί οι ανασκαφικές εργασίες. Αυτοί που χτες υποσχέθηκαν 180.000 θέσεις εργασίας και παλιότερα υπόσχονταν 100.000, προσφέρουν στους εργαζόμενους στην αρχαιολογική υπηρεσία ωρομίσθια απασχόληση, που σημαίνει πολιτική ομηρία, τόνισαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ.

Ο Θ. Κυριακίδης κάλεσε τους εργαζόμενους να διεκδικήσουν αγωνιστικά την αναβάθμιση της αρχαιολογικής υπηρεσίας και την κατοχύρωση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων τους και να ενισχύσουν τον αγώνα των εργαζομένων ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, υπερψηφίζοντας το ΚΚΕ.

Περιοδεία στο νοσοκομείο "Γ.Γεννηματάς"

Περιοδεία στο χώρο του νοσοκομείου "Γ. Γεννηματάς" πραγματοποίησε χτες το πρωί κλιμάκιο της ΚΟΘ, με επικεφαλής το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Μιχάλη Σπυριδάκη.Επισκέφτηκε όλους τους θαλάμους νοσηλείας και τους εργασιακούς χώρους και ενημέρωσε το νοσηλευτικό προσωπικό και τους ασθενείς για τις θέσεις του ΚΚΕ σχετικά με τον ευαίσθητο χώρο της υγείας.

Η υποψήφια της Α Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ Σοφία Τεμεκενίδου περιόδευσε χτες σε σχολεία της Μηχανιώνας, όπου συναντήθηκε και συζήτησε με τους καθηγητές για τα κρίσιμα προβλήματα στο χώρο της παιδείας. Ανέπτυξε το πρόγραμμα του Κόμματος και κάλεσε τους εκπαιδευτικούς να ενισχύσουν εκλογικά το ΚΚΕ και να παλέψουν από κοινού για τη διασφάλιση και στήριξη της δημόσιας δωρεάν εκπαίδευσης, ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις που προωθούνται, για αύξηση του προϋπολογισμού, για αύξηση των δαπανών για την παιδεία στο 15%.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ