Τετάρτη 15 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"Διαγκωνισμοί"

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων Υπαλλήλων της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδας με χτεσινή επιστολή του προς τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα την ενημέρωσε για τη συνάντησή του με τον αρχηγό της ΝΔ, Μ. Εβερτ.

"Σας γνωρίζουμε, αναφέρει ο σύλλογος, ότι συμφωνούμε με τις ενέργειες της ΣΕΑ για την αποκατάσταση των αδικιών που μας δημιούργησαν οι νόμοι 1902/90 και 2084/92. Υστερα από αυτά επιθυμούμε να σας δηλώσουμε να συμμετέχουμε και εμείς σε οποιαδήποτε εκδήλωση σχετικά με το θέμα αυτό".

Μ' άδεια χέρια έμεινε, δηλαδή, ο Μ. Εβερτ που παρουσίασε τη συνάντησή του ως εκδήλωση ενδιαφέροντος και πολύ περισσότερο την πρόταση της Διακομματικής - την οποία απέρριψε η ΣΕΑ - ως λύση των προβλημάτων των συνταξιούχων.

Χτες εμφανίστηκε κι άλλος υποστηρικτής των συνταξιούχων. Ο Αντ. Σαμαράς με δήλωσή του πρότεινε να φορολογηθούν οι κρατικοί τίτλοι, τα ρέπος και τα ομόλογα για να βρεθούν 250 δισ. δραχμές ώστε να αυξηθούν οι συντάξεις των χαμηλοσυνταξιούχων.

Η "αντιπολίτευση" ...γεννά ιδέες. Γιατί δεν τις έκανε ο Αντ. Σαμαράς και όταν ήταν βουλευτής και υπουργός της ΝΔ και ψήφιζε τους αντιασφαλιστικούς νόμους που έριξαν στη δυστυχία τους συνταξιούχους και τους φέρνουν τώρα αντιμέτωπους με τα ΜΑΤ, τα οποία καταδικάζει μετά βδελυγμίας ο πρόεδρος της Πολιτικής Ανοιξης;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ