Τετάρτη 15 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
"Με αισιοδοξία και πίστη"

Ανακοίνωση του ΣΠ Αθήνας της ΚΝΕ για την 10η Παναθηναϊκή Συνδιάσκεψη που θα γίνει στις 18 και 19 Μάρτη

Με αισιοδοξία και πίστη στη δύναμη της οργανωμένης πάλης, στην πολιτική και την ιδεολογία του ΚΚΕ, οι οργανώσεις της ΚΝΕ στην Αθήνα προχωρούν προς την κορύφωση των διαδικασιών των εκλογοαπολογιστικών Γενικών Συνελεύσεων των ΟΒ και των Τομεακών Συνδιασκέψεων που θα ολοκληρωθούν με την πραγματοποίηση της 10ης Παναθηναϊκής Συνδιάσκεψης στις 18 και 19 Μάρτη στον Περισσό.

Η Παναθηναϊκή Συνδιάσκεψη θα εξετάσει την πορεία της Οργάνωσης Αθήνας στο χρόνο που πέρασε, θα χαράξει νέους στόχους για το επόμενο διάστημα και θα εκλέξει το νέο Συμβούλιο Πόλης.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΠ Αθήνας της ΚΝΕ, η μεγάλη συμμετοχή στη συζήτηση στις Οργανώσεις και τις Τομεακές Συνδιασκέψεις, που ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο που πέρασε, ο προβληματισμός και η ιεράρχηση συγκεκριμένων μετώπων πάλης και πρωτοβουλιών για τα μεγάλα προβλήματα της νεολαίας της Αθήνας, χαρακτήρισε τις ως τώρα διαδικασίες. Σε επίπεδο Τομεακών Οργανώσεων και ΟΒ αποφασίστηκαν δραστηριότητες που αφορούν την ειρήνη, την ανεργία και τα δικαιώματα της εργαζόμενης νεολαίας, την πάλη ενάντια στα ναρκωτικά, την ενίσχυση της πολιτιστικής ερασιτεχνικής δημιουργίας της νεολαίας.

Σταθερά στο κέντρο της συζήτησης, συνεχίζει η ανακοίνωση, είναι ο προσανατολισμός της Οργάνωσης στην ανάπτυξη των αγώνων της νεολαίας, αγώνες που επιδιώκουμε να θίγουν τις αιτίες των προβλημάτων έτσι ώστε πλατύτερες μάζες νέων να συνειδητοποιούν τις βαθιές αλλαγές που απαιτούνται στον τόπο, τις ανατροπές του συσχετισμού των δυνάμεων στο μαζικό κίνημα αλλά και στο πολιτικό επίπεδο με την ενίσχυση του ΚΚΕ.

Κλείνοντας την ανακοίνωση, το ΣΠ Αθήνας της ΚΝΕ εκφράζει τις θετικές εκτιμήσεις του για την πορεία ανάπτυξης των Τομεακών Οργανώσεων αλλά κυρίως για τη δυναμική προοπτική που μπορούν να έχουν με το άνοιγμα σε πλατύτερες μάζες νέων, εκτιμήσεις που επισφραγίστηκαν με φιλόδοξους στόχους και πλάνα για πιο γερές και μαζικές ΟΒ στην Αθήνα, πρωτοπόρες στους αγώνες της νεολαίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ