Τετάρτη 15 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κι άλλος νεκρός από ναρκωτικά

Αλλος ένας νεαρός προστέθηκε στη λίστα του θανάτου από ναρκωτικά. Ο 26χρονος Ιωάννης Καρδόγερος βρέθηκε χτες το πρωί νεκρός από τον επιστάτη του 4ου - 5ου Γυμνασίου Νεάπολης στα σκαλιά του γυμναστηρίου. Δίπλα του βρέθηκαν και τα σύνεργα του θανάτου.

Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι μόλις νυχτώσει, τα πέντε σχολικά συγκροτήματα της περιοχής, που είναι αφύλακτα, γίνονται καταφύγια ναρκομανών.

Στο μεταξύ, η Αστυνομία ανακοίνωσε χτες ότι συνέλαβε τέσσερα άτομα με την κατηγορία ότι εισήγαγαν ηρωίνη και ημικατεργασμένη κάνναβη από τη Βουλγαρία. Πρόκειται για τους Αργύρη Ντόβα 45 χρόνων, Βασίλη Λιούρη 36 χρόνων, Στάθη Πάσλη 33 χρόνων και Χαρίση Χλιάπα 39 χρόνων, όλοι τους γεννημένοι στην Τασκένδη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έφεραν τα ναρκωτικά στις 22 Φλεβάρη από τη Βουλγαρία. Στην Ελλάδα είχαν στήσει εταιρία "φάντασμα" εισαγωγής φρούτων για να μπορούν να "ξεπλένουν" τα χρήματα από τα ναρκωτικά. Κατασχέθηκαν 1,5 κιλό ηρωίνη, 600 γραμμάρια ημικατεργασμένου χασίς, 16,5 εκατομμύρια δραχμές, ένα πιστόλι καθώς και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν για τη μεταφορά των ναρκωτικών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ