Τετάρτη 15 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συνάντηση αντιπροσωπειών ΚΝΕ - ΕΔΟΝ

Μέσα σε κλίμα φιλικό, πραγματοποιήθηκε χτες το πρωί στα γραφεία της ΚΟΑ η συνάντηση της ΓΓ της Ενιαίας Δημοκρατικής Οργάνωσης Νεολαίας (ΕΔΟΝ) Κύπρου Ελένης Μαύρου με αντιπροσωπεία του ΚΣ της ΚΝΕ, με επικεφαλής το Γραμματέα του ΚΣ Ν. Σοφιανό.Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκαν και από τις δύο πλευρές οι σχέσεις φιλίας και συνεργασίας των δύο οργανώσεων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε αμοιβαία ενημέρωση πάνω στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Παράλληλα, εκφράστηκαν οι εκτιμήσεις των δύο οργανώσεων για την πορεία και δράση της ΠΟΔΝ, μετά και από το Συνέδριό της, ενώ έγινε ιδιαίτερη συζήτηση πάνω στα θέματα, που θα αποτελέσουν την ημερήσια διάταξη στη Συνδιάσκεψη των Κομμουνιστικών Νεολαιών των κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που θα πραγματοποιηθεί το Μάη στην Αθήνα.

Οι δύο οργανώσεις αντάλλαξαν εμπειρίες από τη δράση τους στο χώρο της νεολαίας για ζητήματα της ζωής των νέων σήμερα, που αφορούν κυρίως τις εργασιακές σχέσεις, την παιδεία, τον πολιτισμό.

Σήμερα το πρωί, η ΓΓ της ΕΔΟΝ, που βρίσκεται στην Ελλάδα ύστερα από επίσημη πρόσκληση της ΚΝΕ, πρόκειται να συναντηθεί με αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ αύριο θα έχει συνάντηση με το Γραφείο του ΣΠ Αθήνας, το Γραφείο του ΣΠ Θεσσαλονίκης και το Γραφείο ΑΕΙ Θεσσαλονίκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ