Τετάρτη 15 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΟΛΥΜΠΙΚ ΚΕΤΕΡΙΝΓΚ"
Αόριστες και κατόπιν εορτής καταγγελίες Κουτσογιάννου

Σε αόριστες καταγγελίες "κατόπιν εορτής" για "νέα γενιά τρωκτικών" και για "απόπειρες ατασθαλιών" στην "Ολύμπικ Κέτερινγκ", αλλά και βαριές καταγγελίες κατά του υπουργού Μεταφορών - Επικοινωνιών Θ. Τσούρα,προχώρησε ο Γ. Κουτσογιάννος,που παύθηκε από τα καθήκοντα του γενικού διευθυντή της εταιρίας.

Ο Γ. Κουτσογιάννος με ανακοίνωσή του, αναφέρεται αόριστα "στη νέα γενιά τρωκτικών", υπερηφανεύεται ότι καθαίρεσε "για απόπειρες ατασθαλιών" την Ρ. Βλαχοπούλου από πρόεδρο της Επιτροπής Προμηθειών και κάνει λόγο για προτάσεις "μεσολαβητών ελληνοαραβικού επιμελητηρίου, του γνωστού Τζορτζ Χάλαγκ και άλλων, για επανάκαμψη των Λιβανέζων", που ως γνωστόν κατέχουν το 49% των μετοχών της "Ολύμπικ Κέτερινγκ". Για τον υπουργό ο Γ. Κουτσογιάννος καταγγέλλει ότι κατ' επανάληψη αρνήθηκε να τον δεχτεί σε ακρόαση και, επιπλέον, "παράνομα επέβαλε στη διοίκηση της "Ολυμπιακής Αεροπορίας" (σ.σ. είναι ο κύριος μέτοχος του Κέτερινγκ) να τον αντικαταστήσει". Επίσης, καταγγέλλει ότι ο Θ. Τσούρας τον κάλεσε την παραμονή της αντικατάστασής του και του πρότεινε διορισμό σε άλλη θέση, με την προϋπόθεση να σιωπήσει για ό,τι σχετίζεται με την εντεταλμένη σύμβουλο της εταιρίας Ρ. Βλαχοπούλου.

Ο Θ. Τσούρας,με ανακοίνωσή του, από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται, απέφυγε να απαντήσει στις καταγγελίες Κουτσογιάννου και τον προτρέπει να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Πάντως, ο Γ. Κουτσογιάννος είναι ελεγκτέος γιατί δεν προχώρησε στις καταγγελίες του όταν ακόμα ήταν γενικός διευθυντής στην "Ολύμπικ Κέτερινγκ", αλλά και γιατί δεν ικανοποίησε τα αιτήματα του συνδικαλιστικού κινήματος του χώρου (κανονισμός εργασίας, θεσμικά δικαιώματα εργαζομένων κλπ.), που αποτελούν μεγάλο εμπόδιο στα σχέδια για την εκχώρηση και άλλων μετοχών της εταιρίας στο μέλλον.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ