Τετάρτη 15 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Προς απεργία διαρκείας για το επίδομα

Σε απεργία διαρκείας προσανατολίζονται να προχωρήσουν οι υπάλληλοι των κεντρικών υπηρεσιών του υπουργείου Δικαιοσύνης και των Ιατροδικαστικών Υπηρεσιών Αθηνών και Πειραιώς σε περίπτωση που δεν τους χορηγηθεί το επίδομα ειδικών συνθηκών.

Σήμερα, τελευταία μέρα ψήφισης του νομοσχεδίου, οι υπάλληλοι του υπουργείου Δικαιοσύνης θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή στις 5.30 το απόγευμα και δηλώνουν ότι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους και μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου, αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημά τους.

Στο μεταξύ, η τριήμερη απεργία που άρχισαν από τη Δευτέρα οι 250 υπάλληλοι του υπουργείου Δικαιοσύνης, σημειώνει απόλυτη επιτυχία και το ποσοστό συμμετοχής φτάνει το 97%, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση ο σύλλογός τους. Οι υπάλληλοι του υπουργείου Δικαιοσύνης ζητούν επιπλέον 31.500 δραχμές το μήνα που θα επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό με 90 εκατομμύρια δραχμές το μήνα, ενώ, ήδη τώρα επιβαρύνεται με 3 δισ. δραχμές για 6.500 υπαλλήλους των πολιτικών, ποινικών και διοικητικών δικαστηρίων της χώρας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ