Σάββατο 18 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κακοποίηση ανάπηρης κοπέλας

Βάναυσα κακοποιημένη μεταφέρθηκε προχτές το πρωί από το ΠΙΚΠΑ στη Βούλα αρχικά στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο "Αγλαϊα Κυριακού" η 11χρονη τετραπληγική Μαργαρίτα Σπυροπούλου. Η Αστυνομία, που διενεργεί προανάκριση για τις συνθήκες του τραυματισμού της, ανακοίνωσε ότι το παιδί έφερε τραύματα στο θώρακα και τα χέρια.

Οι γονείς του παιδιού, που το είχαν αφήσει στο ίδρυμα από το 1988, όσο και ο εισαγγελέας ανηλίκων, ενημερώθηκαν αμέσως από την Αστυνομία για τις βαριές σωματικές βλάβες, που υπέστη μέσα στο ίδρυμα. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο πώς ή ποιος τραυμάτισε το παιδί.

Τη μικρή επισκέφτηκε χτες στη Β Χειρουργική Κλινική, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ο γραμματέας Πρόνοιας Πέτρος Αποσκίτης,ο οποίος εξέφρασε την απορία του για την κακοποίησή της και είπε ότι αναμένει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης και το αποτέλεσμα της ΕΔΕ που διενεργείται από το ίδρυμα. Πάντως οι ελλείψεις προσωπικού είναι μεγάλες - γεγονός που παραδέχτηκε και ο αντιπρόεδρος του ΠΙΚΠΑ Μ. Νούτσος - με αποτέλεσμα μια νοσηλεύτρια να κάνει νυχτερινή βάρδια επιβλέποντας 25 παιδιά στο θάλαμο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ