Σάββατο 18 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
Και σήμερα στάσεις εργασίας

Συνεχίζουν και σήμερα τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, μετά τις άκαρπες συναντήσεις με τη διοίκηση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) για την ικανοποίηση του οικονομικού τους αιτήματος.

Για σήμερα οι ελεγκτές έχουν προγραμματίσει νέα 4ωρη στάση εργασίας, από τις 2 μ.μ. μέχρι τις 6 μ.μ., η οποία, αν τελικά πραγματοποιηθεί, θα έχει ως επακόλουθο να διακοπούν τις ώρες αυτές, όλες οι πτήσεις από και προς Ελλάδα, εκτός απ' αυτές που ορίζει ο νόμος σε περιπτώσεις απεργιών (στρατιωτικά αεροπλάνα, αεροπορική μετακίνηση ασθενών κλπ.).

Υπενθυμίζεται ότι χτες οι ελεγκτές και οι ηλεκτρονικοί της ΥΠΑ πραγματοποίησαν 4ωρη στάση εργασίας, με αίτημα την υπογραφή υπουργικής απόφασης για την καταβολή του επιδόματος ειδικότητας. Τις ώρες των στάσεων εργασίας (12μ. - 4 μ.μ. ηλεκτρονικοί και 2 μ.μ. - 6 μ.μ. ελεγκτές) δεν έγιναν αεροπορικά δρομολόγια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της "Ολυμπιακής Αεροπορίας", λόγω των χτεσινών στάσεων εργασίας, άλλαξαν οι προγραμματισμένες ώρες αναχώρησης 30 πτήσεων εσωτερικού και οκτώ εξωτερικού, ενώ ματαιώθηκαν δέκα πτήσεις. Για σήμερα η εταιρία ανακοίνωσε αλλαγές στα δρομολόγια, που είναι προγραμματισμένα το διάστημα 2 μ.μ. - 6 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ