Τετάρτη 5 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με πείσμα για υπερκάλυψη των πλάνων

Με μεγαλύτερο πείσμα και αποφασιστικότητα οι κομμουνιστές, οι φίλοι και οπαδοί του Κόμματος, οι κνίτες και οι κνίτισσες εντείνουν την προσπάθειά τους για την υπερκάλυψη των πλάνων της Οικονομικής Εξόρμησης προς τιμήν των 80 χρόνων του ΚΚΕ.

Η πρώτη επιτυχία με την κάλυψη του 17% του πανελλαδικού πλάνου την πρώτη μέρα της Εξόρμησης έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στις οργανώσεις. Είναι ενδεικτικό ότι δεκάδες και εκατοντάδες οργανώσεις μετά την πρώτη "διερευνητική" προσπάθεια βάζουν μεταξύ τους άμιλλα για το ποια οργάνωση θα καλύψει μεγαλύτερο ποσοστό του πλάνου πολύ πριν λήξει η δίμηνη εξόρμηση Νοέμβρη - Δεκέμβρη. Στις οργανώσεις που, ήδη, την πρώτη μέρα κάλυψαν μεγάλο ποσοστό του πλάνου τους, όπως μας είπαν αρκετοί σύντροφοι, αρχίζουν να σκέφτονται και αναπροσαρμογή του, πιστεύοντας πως με το μεγαλύτερο άνοιγμα της δουλιάς των συντρόφων, φίλων και οπαδών η υπερκάλυψη του αρχικού πλάνου είναι σίγουρη.

Δεν υστερούν, βέβαια, σε αποφασιστικότητα και οι οργανώσεις που κάλυψαν σχετικά μικρότερο ποσοστό του πλάνου τους την πρώτη μέρα. Αντίθετα, βγάζοντας τα συμπεράσματά τους από την εμπειρία της πρώτης μέρας, παίρνουν συμπληρωματικά πρακτικά μέτρα για την καλύτερη οργάνωση της δουλιάς ώστε να καλύψουν τη διαφορά που τους χωρίζει από τις πρωτοπόρες οργανώσεις. Πανεξορμήσεις γίνονται σε εργοστάσια και χώρους δουλιάς, ενώ, ήδη, πολλές οργανώσεις προς τιμήν της Οικονομικής Εξόρμησης για τα 80 χρόνια ΚΚΕ οργανώνουν συνεστιάσεις και άλλες εκδηλώσεις, με στόχο το πλατύτερο άνοιγμα στους εργαζόμενους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ