Τετάρτη 28 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο

Θορυβήθηκαν οι μηχανισμοί του κυβερνώντος κόμματος, αλλά και της συμπολιτευόμενης... αντιπολίτευσης της ΝΔ στην Εύβοια, από το μαζικό και μαχητικό συλλαλητήριο των ανέργων και επιχειρούν να πάρουν τα... μέτρα τους.

Μάλιστα, απ' ό,τι πληροφορούμαστε, στο ΠΑΣΟΚ έχει επιληφθεί του θέματος γνωστό - για τις επιδόσεις του στον τομέα της καταστολής - στέλεχος της ανώτερης ηγεσίας. Πραγματοποιήθηκε, επίσης, ειδική συζήτηση στη Νομαρχιακή Επιτροπή, όπου δόθηκαν ανάλογες κατευθύνσεις, ενώ "ειδικές αποστολές" ανέλαβαν οι κυβερνητικοί κοινοτάρχες της περιοχής Μαντουδίου.

Γνωστές οι μέθοδοι και τα μέσα. Πιέσεις, εκβιασμοί, υποσχέσεις για ρουσφέτια, άντε και καμιά υπουργική εξαγγελία. Στα πλαίσια αυτά, θα αξιοποιηθεί ακόμη και ο "σωτήρας" της περιοχής, ιδιοκτήτης των μεταλλείων - ελέω ΠΑΣΟΚ - "πρώην Σκαλιστήρη".

Υπολογίζουν, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο. Οι άνεργοι, αλλά και οι εργαζόμενοι της περιοχής ακούνε βερεσέ τις κυβερνητικές υποσχέσεις. Ολοι κατανοούν ότι μόνο αν πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση, "θα δουν άσπρη μέρα". Και αυτό θα κάνουν!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ