Τετάρτη 28 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Η πληρωμή νοσηλίων στην Αθήνα

Αλλάζει ο τρόπος καταβολής των νοσηλίων στους ασφαλισμένους του δημοσίου, στον κεντρικό τομέα της Αθήνας, καθώς από 1 Γενάρη '98 εφαρμόζεται το νέο σύστημα πληρωμής που ισχύει και στους άλλους τομείς της Νομαρχίας Αθηνών.

Ετσι λοιπόν οι πολίτες μετά την κατάθεση και τον έλεγχο των δικαιολογητικών από το Τμήμα Περίθαλψης, θα παίρνουν ειδοποιητήριο προκειμένου να εισπράξουν τα χρήματά τους από την Εμπορική Τράπεζα.

Οι γιατροί θα παίρνουν επίσης τα χρήματά τους από την Εμπορική Τράπεζα, με την επίδειξη του ειδοποιητηρίου της Διεύθυνσης Οικονομικών της Νομαρχίας, αφού πρώτα έχουν υποβάλει στο Τμήμα Περίθαλψης το λογαριασμό, τα δικαιολογητικά και φορολογική ενημερότητα.

Οι φαρμακοποιοί θα πρέπει να καταβάλουν τα δικαιολογητικά και φορολογική ενημερότητα, ενώ θα λαμβάνουν τα χρήματά τους μέσω των ατομικών τους λογαριασμών στις Τράπεζες Εθνική, Εμπορική και Πίστεως.

Τέλος, τα νοσοκομεία και οι ιδιωτικές κλινικές πρέπει να καταβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, φορολογική ενημερότητα και νομιμοποιητικά έγγραφα για τις εταιρίες τους και για πρόσωπα που εξουσιοδοτούνται προς είσπραξη, από την Εμπορική Τράπεζα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ