Τετάρτη 29 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ
Ανακήρυξη υποψήφιου δημάρχου

Τον υποψήφιό της για τη θέση του δημάρχου ανακήρυξε μέσα από μεγάλη συγκέντρωση δημοτών η Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Βασιλικών.Υποψήφιος θα είναι ο Δημήτρης Σφονδύλης,τεχνικός του ΟΤΕ.

Ο νεοσύστατος Δήμος Βασιλικών προήλθε από τη συνένωση των Κοινοτήτων Βασιλικών, Περιστέρας, Λιβαδίου, Σουρωτής, Αγ. Παρασκευής, Αγ. Αντωνίου και Μονοπήγαδου. Στην ομιλία του ο υποψήφιος της Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης, που την παρακολούθησαν δεκάδες κάτοικοι από όλες τις κοινότητες του νεοσύστατου δήμου, τόνισε ότι η Κίνηση θ' αγωνιστεί για ένα δήμο που θα υπηρετεί τις πραγματικές ανάγκες του λαού, έξω και ενάντια στη λογική που θέλει την Τοπική Αυτοδιοίκηση επιχειρηματία, που βλέπει τους δημότες σαν πηγή κέρδους. Για ένα δήμο που θα σταθεί συμπαραστάτης στους αγώνες για τα γενικότερα προβλήματα που προκαλεί και οξύνει η πολιτική της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε και αντιπροσωπεία της ΝΑΣΘ, με επικεφαλής τον Μιχάλη Σπυριδάκη,νομαρχιακό σύμβουλο Θεσσαλονίκης και υποψήφιο νομάρχη. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Μιχ. Σπυριδάκης τόνισε ότι οι εκλογές για την Πρωτοβάθμια και Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση πρέπει να πάρουν χαρακτήρα καταδίκης της κυβερνητικής πολιτικής. Οι δυνάμεις που παλεύουν για Αυτοδιοίκηση με λαϊκό χαρακτήρα, τόνισε, πρέπει να συντονίσουν τον αγώνα τους για να προκύψει ένα μεγάλο, δυνατό, σωστά προσανατολισμένο Μέτωπο, που θα αμφισβητήσει τις κυρίαρχες δυνάμεις.

Στη συγκέντρωση, στην οποία επικράτησε αγωνιστικός παλμός, ήταν παρόντες και οι κοινοτάρχες Βασιλικών και Σουρωτής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ