Παρασκευή 15 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Με τον Μπάμπη Ασφή στο Γαλάτσι

Τον Μπάμπη Ασφή,δραστήριο και δυναμικό μέλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Γαλατσίου, εξέλεξε πάλι στη θέση του επικεφαλής της "Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης" της πόλης η Ολομέλεια της Κίνησης.

Ο Μπάμπης Ασφής εκλέχτηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος το 1986 και από το 1990 είναι υποψήφιος δήμαρχος με την παράταξη. Είναι σαράντα τεσσάρων ετών, παντρεμένος με δύο παιδιά. Εχει ενεργό συμμετοχή στο κλαδικό του σωματείο (είναι εργολάβος οικοδομών) και στο τοπικό κίνημα του Γαλατσίου.

Στη διακήρυξη που έδωσε στη δημοσιότητα η ΔΑΚ Γαλατσίου, τονίζεται ότι η σημερινή διοίκηση του δήμου, δέσμια των κεντρικών κυβερνητικών εντολών και αποφάσεων, συμβιβασμένη όσο ποτέ άλλοτε, οδηγεί την πόλη σε τραγικά αδιέξοδα. Η διέξοδος, τονίζεται, βρίσκεται στη συμμετοχή των δημοτών στα κοινά. Βρίσκεται στην αποφασιστική ενίσχυση της "Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης Γαλατσίου", που θέλει τον Γαλατσιώτη ενεργό πολίτη και συμμετέχοντα σε δημοκρατικές διαδικασίες άσκησης της εξουσίας, επισημαίνει η διακήρυξη και καταλήγει: "Εμπρός για μια δημοτική αρχή μπροστάρη, συμπαραστάτη και θεματοφύλακα των λαϊκών κατακτήσεων".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ