Πέμπτη 10 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΑΣ
Από μέρα σε μέρα
  • Αθήνα:

- Στις υπηρεσίες του ΟΤΕ (Τροίας και Σπετσών) περιοδεύει σήμερα στις 7.30 π.μ. ο Βασίλης Δημόπουλος,στέλεχος της ΝΑΣ.

- Αύριο στις 9 π.μ. ο Σπύρος Χαλβατζής,υποψήφιος πρόεδρος της διευρυμένης νομαρχίας Αθήνας - Πειραιά, θα περιοδεύσει στις υπηρεσίες του ΟΤΕ(οδός Γ Σεπτεμβρίου 102 - 106).

- Το Δυτικό Αεροδρόμιο θα επισκεφθεί ο Αντώνης Αντύπας,στέλεχος της ΝΑΣ, αύριο στις 9 π.μ.

- Τη Δευτέρα, στις 10 π.μ., ο Σπύρος Χαλβατζής θα επισκεφτεί το ΚΑΤ, ενώ την ίδια ώρα ο Θεοχάρης Παπαμάργαρης,υποψήφιος νομάρχης Αθήνας της ΝΑΣ, θα ξεκινήσει περιοδείες σε δύο υποκαταστήματα της Εθνικής Τράπεζας (Σύνταγμα και Μητροπόλεως) και στην Εθνική Ασφαλιστική (Υπατείας - Σύνταγμα).

  • Πειραιάς:

Τον "Οίκο του Ναύτη" θα επισκεφτεί σήμερα στις 9.30 το πρωί, ο νομαρχιακός σύμβουλος της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας" Γιώργος Λαγωνίκας μαζί με υποψήφιους νομαρχιακούς συμβούλους της ΝΑΣ από το χώρο των ναυτεργατών.

  • Ιωάννινα:

Τα χωριά Λευκοθέα, Παλιουρή και Δελβινακόπουλο θα επισκεφτεί ο Βασίλης Σιούτας,υποψήφιος νομάρχης της ΝΑΣ Ιωαννίνων, στις 6.30 μ.μ. Την Παρασκευή θα περιοδεύσει στις περιοχές Δαφνούλα, Καραδήμα, Πλατανιά και Γερακάρι. Το Σάββατο και την Κυριακή, ο Β. Σιούτης θα επισκεφτεί χωριά της Κόνιτσας. Τέλος, τη Δευτέρα, 14 Σεπτέμβρη, στις 7 το απόγευμα, θα γίνει συγκέντρωση των ετεροδημοτών Αττικής στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής στην Αθήνα.

  • Αρτα:

Ανοιχτή συγκέντρωση στη Γαβριά, με θέμα "Οι εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι θέσεις της ΝΑΣ", θα πραγματοποιήσει η ΝΑΣ Αρτας, σήμερα, στις 8.30 μ.μ., στο καφενείο του Νάση Κωνσταντίνου. Ομιλητής της συγκέντρωσης θα είναι ο υποψήφιος νομάρχης της ΝΑΣ Βασίλης Ζιώβας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ