Πέμπτη 10 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σε ιδρύματα τα τρία αδέλφια

Σε ιδρύματα θα καταλήξουν τελικά τα τρία ανήλικα αδέλφια της οικογένειας του Π. Γιαννούδη από την Πετρούπολη, μήπως και βρουν εκεί λίγη θαλπωρή και φροντίδα, που αρνήθηκαν να τους δώσουν οι γονείς τους.

Η εισαγγελέας ανηλίκων αποφάσισε να φιλοξενηθούν τα τρία αδέλφια σε ιδρύματα, αμέσως μετά την έξοδό τους από το Νοσοκομείο "Αγλαϊα Κυριακού", όπου οδηγήθηκαν σε άθλια κατάσταση. Η ίδια εισαγγελέας αποφάσισε να κινηθεί και η διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να αφαιρεθεί η γονική μέριμνα από τους γονείς των παιδιών.

Παράλληλα, η εισαγγελέας κ. Γκίκα εξετάζει το ενδεχόμενο να τεθεί υπό ιατρική παρακολούθηση ο Π. Γιαννούδης, πατέρας των τριών παιδιών.

Να υπενθυμίσουμε ότι τρία ανήλικα παιδιά, δύο αγόρια και ένα κορίτσι, ηλικίας 7, 14 και 16 χρόνων, βρέθηκαν από αστυνομικούς αλυσοδεμένα και εξαθλιωμένα μέσα στο ίδιο τους το σπίτι από αστυνομικούς, μετά από τηλεφώνημα των περιοίκων. Η δημοτική αρχή της Πετρούπολης και προσωπικά ο δήμαρχος, Γ. Γώγος, προσπάθησαν να βοηθήσουν την οικογένεια του Γ. Γιαννούδη, αλλά δεν υπήρξε καμιά ανταπόκριση από τους γονείς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ