Πέμπτη 10 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σήμερα η συγκέντρωση και πορεία

"Oxι στη συρρίκνωση και την ιδιωτικοποίηση της Πρόνοιας", "Οχι στην προσπάθεια της κυβέρνησης να ισοπεδώσει το ήδη ανεπαρκές και περιορισμένο δημόσιο σύστημα Πρόνοιας". Με αυτά τα συνθήματα κατεβαίνουν σήμερα το πρωί στην πλατεία Κάνιγγος η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων και Συνδικαλιστών για την Κοινωνική Πρόνοια και δεκάδες άλλα Σωματεία, Ομοσπονδίες Εργαζομένων, Οργανώσεις Γυναικών και Συνταξιούχων, καθώς και εκπρόσωποι της Τοπικής και Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 10 π.μ. και λίγο αργότερα θα ξεκινήσει πορεία προς τη Βουλή.

Η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων Αθήνας υπογραμμίζει πως θα συμμετάσχει ενεργά στη σημερινή συγκέντρωση και πορεία ενάντια στο νομοσχέδιο "που θέλει να καταργήσει ουσιαστικά τον τομέα της κοινωνικής Πρόνοιας και να ισοπεδώσει το όποιο περιορισμένο σύστημα πρόνοιας υπάρχει τώρα".

Στον αγώνα των εργαζομένων και των χρηστών Πρόνοιας συμπαραστέκεται, με ανακοίνωσή της, η Ενωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών - Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ), η οποία επισημαίνει πως θα συντονίσει τα βήματά της με την πάλη αυτή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ