Πέμπτη 10 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητες Δημοτικών Κινήσεων

Νίκαια: Το εκλογικό της κέντρο εγκαινιάζει η "Δημοκρατική Ενότητα" Νίκαιας την Τρίτη 15 Σεπτέμβρη στις 8 το απόγευμα. Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται στον πεζόδρομο της οδού Τσαλδάρη, στην πλατεία του Αγίου Νικολάου. Θα μιλήσει η Βέρα Νικολαϊδου,υποψήφια δήμαρχος και επικεφαλής της Κίνησης.

Πειραιάς: Συνέντευξη Τύπου με θέμα: "Αύριο ανοίγουν τα σχολεία" δίνει σήμερα στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Παναγιώτης Σαλπέας.

Παλαιό Φάληρο: Η Διοικούσα Επιτροπή της "Δημοτικής Προοδευτικής Κίνησης" Π. Φαλήρου προσκαλεί τα μέλη της Κίνησης, τους οπαδούς και φίλους σε συνέλευση που θα γίνει αύριο, Παρασκευή, στις 7.30 μ.μ., στα γραφεία της Κίνησης (Καλυψούς 24). Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι οι τρέχουσες εξελίξεις και ο καθορισμός ψηφοδελτίου για τις δημοτικές εκλογές.

Καλαμαριά: Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρο της ΑΔΕΚ Καλαμαριάς, που βρίσκεται στη Μεταμορφώσεως και Κοτυώρων 37, θα γίνουν σήμερα στις 8 το απόγευμα. Η υποψήφια δήμαρχος Σοφία Τεμεκενίδου θα αναλύσει την πολιτική πρόταση της ΑΔΕΚ για την πόλη και θα παρουσιάσει τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ