Τρίτη 26 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΛΕΩΝ. ΑΥΔΗΣ
Το "Μέγαρο" δεν είναι δημοτικός χώρος...

Οχι στα μαθήματα υποταγής που δίνει ο δήμαρχος

Την άρνησή του να συμμετάσχει σε άλλη μια φιέστα, που διοργανώνει η δημοτική αρχή της Αθήνας στο Μέγαρο Μουσικής, εκδήλωσε ο επικεφαλής της "Συμπαράταξης" και δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων Λεων. Αυδής.

Με γράμμα του στον δήμαρχο Αθηναίων Δημήτρη Αβραμόπουλο,ο επικεφαλής της "Συμπαράταξης" αρνήθηκε τη συμμετοχή του στην τελετή βράβευσης των αριστούχων μαθητών της Αθήνας, που θα γίνει στο Μέγαρο Μουσικής, στις 6 του Φλεβάρη.

Οπως τονίζει στο γράμμα του ο επικεφαλής, η επιλογή του Μεγάρου Μουσικής αντί κάποιου δημοτικού χώρου, εμφανίζει το Δήμο Αθηναίων αλληλέγγυο με τον Λαμπράκη, "που καταβροχθίζει και καταστρέφει σταδιακά το Πάρκο Ελευθερίας και προσπαθεί να ηγεμονεύσει στην πολιτιστική ζωή της χώρας".

Επίσης, ο Λεων. Αυδής υπογραμμίζει πως η επιλογή αυτού του χώρου παρέχει ακόμα στους μαθητές δίδαγμα υποταγής στα μεγάλα συμφέροντα. Τέλος, υπενθυμίζει πως κατά την πρόσφατη προεκλογική περίοδο, παραχωρήθηκαν στον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Αθηνών ακόμα 1.450 τμ ελεύθερου χώρου, που υποτίθεται ότι προορίζονταν για τη δημιουργία πρασίνου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ