Τετάρτη 12 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Επιμένει αδιάλλακτα

Νέο τελεσίγραφο προς τους απεργούς καθηγητές απηύθυνε χτες με γραπτή της ανακοίνωση η κυβέρνηση, επαναλαμβάνοντας με το γνωστό αυταρχικό ύφος της ότι "οι αυξήσεις των αποδοχών του νέου μισθολογίου εξαντλούν όλα τα περιθώρια του προϋπολογισμού και δηλώνει κατηγορηματικά ότι το θέμα της περαιτέρω αύξησης των αποδοχών έχει κλείσει".

Στην ανακοίνωση η κυβέρνηση ρίχνει και πάλι στους απεργούς καθηγητές το δόλωμα του διαλόγου, τονίζοντας ότι "το υπουργείο Παιδείας, άλλωστε, είναι πάντα ανοιχτό σε διάλογο για θέματα που αφορούν στη στήριξη μέτρων για την αναβάθμιση της Παιδείας".

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται επίσης η ανησυχία της κυβέρνησης "για τα προβλήματα που δημιουργούνται από τη διατάραξη της ομαλής πορείας του σχολικού έτους, λόγω της παράτασης της απεργίας των καθηγητών", νομίζοντας προφανώς ότι η εκπαιδευτική κοινότητα έχει ξεχάσει τις χιλιάδες διδακτικές ώρες που χάθηκαν και φέτος καθώς κάθε χρόνο περισσεύουν τα λόγια για δήθεν μαζικούς διορισμούς χωρίς όμως να... περισσεύουν και τα χρήματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ