Τετάρτη 12 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Απεργίες από Δευτέρα στην ΥΠΑ

Απεργιακές κινητοποιήσεις εξήγγειλαν για την ερχόμενη Δευτέρα, 17 Φλεβάρη 1997, οι ηλεκτρονικοί της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), αντιδρώντας στις ρυθμίσεις του νομοσχεδίου για το νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων.

Οπως καταγγέλλουν οι διοικήσεις των Πανελλήνιων Συλλόγων Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Ηλεκτρονικών Πτυχιούχων Ανωτάτων Σχολών ΥΠΑ, οι ρυθμίσεις στο νομοσχέδιο, που κατατέθηκε για ψήφιση στη Βουλή, "δημιουργούν άνιση μεταχείριση για τον κλάδο", παρά τις δεσμεύσεις του υπουργού και της διοίκησης της ΥΠΑ ότι θα ικανοποιήσουν τα αιτήματά τους.

Σύμφωνα με τις ομόφωνες αποφάσεις των διοικήσεων των δυο κλάδων των ηλεκτρονικών (ηλεκτρονικοί μηχανικοί και ηλεκτρονικοί πτυχιούχοι ανωτάτων σχολών), το απεργιακό πρόγραμμα περιλαμβάνει: 24ωρη απεργία την ερχόμενη Δευτέρα και δύο 48ωρες συνεχόμενες στις 18, 19, 20 και 21 Φλεβάρη.

Σημειώνεται ότι όλοι οι κλάδοι εργαζομένων στην ΥΠΑ, πλην των ηλεκτρολόγων, είχαν πραγματοποιήσει πρόσφατα απεργιακές κινητοποιήσεις, τις οποίες ανέστειλαν, ύστερα από τις υποσχέσεις της κυβέρνησης ότι θα ικανοποιήσει τα αιτήματά τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ