Τετάρτη 12 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αύριο οι συγκεντρώσεις των συνταξιούχων

Διαμαρτύρονται για τις συντάξεις πείνας

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας οργανώνουν αύριο οι συνταξιούχοι σε Αθήνα,Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Γιάννενα,Αγρίνιο και Λάρισα.Παράλληλα, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Συνταξιουχικών Οργανώσεων - που εκπροσωπεί τους συνταξιούχους ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ΤΣΑ, ΝΑΤ, ΔΕΗ, ΟΣΕ, ΟΤΕ, ΕΛΤΑ, Δημοσίου, Τραπεζών - οργανώνει πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα στις 27 Φλεβάρη 1997.

Στην Αθήνα, τη συγκέντρωση οργανώνουν οι Ομοσπονδίες Συνταξιούχων του ΙΚΑ και του ΤΣΑ και θα γίνει στην Πλατεία Κάνιγγος, ώρα 10 π.μ. Με χτεσινή ανακοίνωσή της, η Νομαρχιακή Επιτροπή Α Πειραιά της ΠΕΑΕΑ καλεί τους αντιστασιακούς των παραρτημάτων του Πειραιά, της Κοκκινιάς, του Κερατσινίου, της Δραπετσώνας, του Κορυδαλλού, του Περάματος και της Σαλαμίνας να πάρουν μέρος στην αυριανή συγκέντρωση στην πλατεία Κάνιγγος.

Στη Θεσσαλονίκη, η ΣΕΑ των Συνταξιούχων έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στις 10.30 π.μ. μπροστά στο Εργατικό Κέντρο και πορεία στο κέντρο της πόλης, ενώ σε ανακοίνωσή της καλεί όλους τους συνταξιούχους όλων των κλάδων να ενισχύσουν τον συνταξιουχικό αγώνα.

Στην Καβάλα, η συγκέντρωση θα γίνει στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο της πόλης, ώρα 10.30 π.μ..

Πανηπειρωτική συγκέντρωση των συνταξιούχων οργανώνει η τοπική ΣΕΑ (ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ΤΣΑ) στα Γιάννενα,ώρα 10.30 π.μ.

Τη συγκέντρωση στη Λάρισα οργανώνουν οι συνταξιουχικές οργανώσεις του ΙΚΑ, του ΤΣΑ και του ΤΑΤ. Σε κοινή ανακοίνωσή τους, οι συνταξιουχικές οργανώσεις καλούν τους συνταξιούχους στη συγκέντρωση που θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο της Λάρισας, ώρα 10 π.μ..


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ