Σάββατο 6 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"Αγώνας μέχρι τη δικαίωση"

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ για τη χτεσινή παμμαθητική κινητοποίηση

Το χτεσινό πανελλαδικό συλλαλητήριο, που είναι συνέχεια του μεγαλειώδους αγώνα των μαθητών, χαιρετίζει με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ, χαρακτηρίζοντάς το ως "απάντηση σε αυτούς που θέλουν το μαθητικό κίνημα άβουλο και υποταγμένο". Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

"Το ΚΣ της ΚΝΕ χαιρετίζει τους χιλιάδες μαθητές από όλη την Ελλάδα, που για άλλη μια φορά βγήκαν στους δρόμους, για να βροντοφωνάξουν τα αιτήματά τους ενάντια στην αντιεκπαιδευτική μεταρρύθμιση της κυβέρνησης.

Το κλίμα τρομοκρατίας που επιβάλλει με όλο και πιο αυξανόμενη ένταση η κυβέρνηση δεν πτοεί τους μαθητές. Η σκληρή και αδιάλλακτη στάση της, που συνοδεύτηκε το τελευταίο διάστημα από μια μεγάλη προπαγάνδα για το σταμάτημα των αγώνων, δεν οδηγεί στην υποχώρηση του μαθητικού κινήματος, όπως θα έλπιζαν.

Το σημερινό συλλαλητήριο, που είναι συνέχεια του μεγαλειώδους αγώνα των μαθητών, είναι μια απάντηση σε όλους αυτούς που θέλουν το μαθητικό κίνημα άβουλο και υποταγμένο. Απέδειξε ότι ο αγώνας των μαθητών δε σταματά. Συνεχίζει αποφασιστικά - δυναμικά - μαχητικά με όλες τις μορφές έως την κατάργηση των αντιεκπαιδευτικών νόμων της κυβέρνησης, έως τη δικαίωση των δίκαιων αιτημάτων των μαθητών".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ