Σάββατο 6 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ζητούν λύση στο συγκοινωνιακό

Σε έκτακτη γενική συνέλευση προχωρά την Κυριακή 7 Φλεβάρη, στις 11 το πρωί, στην ταβέρνα "Πελοπόννησος", στην Αργυρούπολη, ο Μορφωτικός Σύλλογος Αραπολακαίων Πυλίας Μεσσηνίας "Η Υπαπαντή του Σωτήρος". Βασικό θέμα της συνέλευσης είναι η παραίτηση του Διοικητικού Συμβουλίου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, εξαιτίας της άρνησης του νομάρχη Μεσσηνίας να τροποποιήσει τη λεωφορειακή γραμμή του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας Πύλος - Καλαμάτα "βάζοντας" ένα τουλάχιστον δρομολόγιο τη μέρα, μέσω των κοινοτήτων: Αραπόλακα, Καλλιθέα, Χωματάδα, Πίνδασος, Μεσοχώρι, Παλιό Νερό.

Από την έκτακτη γενική συνέλευση θα βγει ψήφισμα διαμαρτυρίας για τον νομάρχη Μεσσηνίας αλλά και προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κ. Καραμανλή, για την άρνησή του να απαντήσει στα έγγραφα που του έχουν στείλει ζητώντας την παρέμβασή του, ώστε να ικανοποιηθεί το αίτημά τους.

Οπως τονίζεται στην ανοιχτή επιστολή του ΔΣ του Συλλόγου προς τη νομαρχία της Μεσσηνίας, ο νομάρχης, Δ. Δράκος, όχι μόνο δεν πραγματοποιεί το αίτημα των κατοίκων των κοινοτήτων αλλά δεν απαντά και σε όσες επιστολές του έχουν στείλει. Την ίδια στάση κρατά και ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος δεν έχει δεχτεί να συναντηθεί μαζί τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ