Τρίτη 11 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΦΛΩΡΙΝΑ
Βάλτε εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική

Μια μαζική και μαχητική συγκέντρωση από εργατοϋπάλληλους, φτωχούς αγρότες και αυτοαπασχολούμενους, με έντονη και δυναμική την παρουσία της νεολαίας πραγματοποιήθηκε στη Φλώρινα το Σάββατο το απόγευμα.

Από το βήμα της συγκέντρωσης χαιρέτισε η Μιμίκα Ναλπαντίδου, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στο νομό της Φλώρινας, ενώ την ομιλία έκανε ο Τάκης Τσιόγκας, βουλευτής του Κόμματος. Ο ομιλητής άσκησε σφοδρή κριτική στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αναφερόμενος στην αντιλαϊκή πολιτική που έχουν εφαρμόσει και τα δύο κόμματα όλα αυτά τα χρόνια στο ασφαλιστικό, στα εργασιακά, στην παιδεία, στην υγεία, στην αγροτική οικονομία, με τη στήριξη του ΣΥΝ.

Τόνισε ότι ο εργαζόμενος λαός και η νεολαία δεν πρέπει να χαθούν σε ψεύτικα διλήμματα καθώς και τα δύο αυτά κόμματα έχουν δείξει αρκετά δείγματα «γραφής». Ο Τ. Τσιόγκας κάλεσε τους εργαζόμενους να αποδυναμώσουν το δικομματισμό υπερψηφίζοντας το ΚΚΕ για να βάλουν εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ριζικές ανατροπές σε πολιτικό επίπεδο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ