Τρίτη 11 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΡΑΦΗΝΑ
Ψήφος στο ΚΚΕ - καρφί στο δικομματισμό

Σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της πόλης μίλησαν ο Γ. Γκιόκας και ο Ν. Στεφανίδης, υποψήφιοι του Κόμματος στην περιφέρεια Αττικής

Το μήνυμα αισιοδοξίας για αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ από τις δεκάδες περιοδείες που κάνουν καθημερινά οι υποψήφιοι και τα στελέχη του Κόμματος και στην περιφέρεια της Αττικής, μεταφέρθηκε από τη συγκέντρωση του Κόμματος στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας, την Κυριακή το βράδυ.

Ομιλητές στη συγκέντρωση ήταν οι υποψήφιοι του Κόμματος Νίκος Στεφανίδης και Γιάννης Γκιόκας οι οποίοι κάλεσαν τις ημέρες που απέμειναν να φτάσει χωρίς ταλαντεύσεις το ψηφοδέλτιο σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε εργαζόμενο και λαϊκό σπίτι, και κάθε προοδευτικός άνθρωπος να στηρίξει με την ψήφο του το ΚΚΕ. «Να εκφραστεί η αγανάκτηση στο δικομματισμό στηρίζοντας το ΚΚΕ. Να αποτελέσει κάθε ψήφος προς το ΚΚΕ καρφί στο δικομματισμό. Οι εργαζόμενοι να μη φοβηθούν τα περί ακυβερνησίας, γιατί θέλουν ισχυρές κυβερνήσεις, ώστε να προωθούν πιο άνετα και πιο γρήγορα τις αντιλαϊκές μεταρρυθμίσεις. Γι' αυτό απαιτείται ισχυρό ΚΚΕ για το σήμερα και για την προοπτική», όπως σημείωσαν μεταξύ άλλων οι δύο υποψήφιοι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ