Τρίτη 11 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΚΕΡΚΥΡΑ
«Ψήφο στα αγωνιστικά ψηφοδέλτια του ΚΚΕ»

«Καλώ κάθε δημοκράτη νεολαίο της Κέρκυρας και την ΠΑΣΠ του Ιονίου Πανεπιστημίου να γυρίσει την πλάτη στη δεξιά κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και στους μηχανισμούς διαπλοκής που έχουν στηθεί στην παράταξή μας. Ηρθε η ώρα να στηρίξουμε πραγματικούς αγωνιστές, να στηρίξουμε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ».

Το κάλεσμα αυτό απευθύνει «στο λαό και τη νεολαία της Κέρκυρας» ο Γρηγόρης Κουλούρης, γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας, αφού διαπιστώνει πως: «Είναι πλέον προφανές σε όλους μας ότι και τα δυο κόμματα (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ) δεν μπορούν να εγγυηθούν και να απαντήσουν στα ερωτήματα, τις αγωνίες τις επιφυλάξεις και τα προβλήματά μας (της νεολαίας)». Και προσθέτει, ανάμεσα στα άλλα:

«Τη στιγμή αυτής της κορύφωσης του αγώνα στηρίζουμε τις επιλογές του ΚΚΕ στην Κέρκυρα γιατί θεωρούμε ότι είναι η ισχυρότερη απάντηση στην κυβέρνηση της Δεξιάς "κόβοντάς" της το δεύτερο δεξιό βουλευτή από το νησί μας. Στηρίζουμε ειδικά αυτούς που απέδειξαν τα προηγούμενα χρόνια με την αντιπολιτευτική τους παρουσία, με το συνεχή τους αγώνα ότι μπορούν να εκπροσωπήσουν τα συμφέροντα του τόπου μας, μπορούν να κατανοήσουν με αυθεντικό τρόπο τις προσδοκίες των νέων ανθρώπων και να ανταποκριθούν αποτελεσματικά σε αυτές».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ