Πέμπτη 3 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Επίδειξη εμπαιγμού

«Οι σημερινές αυξήσεις φωτιά στα διόδια τριών αυτοκινητοδρόμων επιβεβαιώνουν τη σκληρή κριτική που άσκησε το ΠΑΣΟΚ στο μοντέλο χρηματοδότησης των παραχωρήσεων που προώθησε το ΥΠΕΧΩΔΕ. Οι οικονομικές επιπτώσεις στους οδηγούς επιβατικών αυτοκινήτων, αλλά και στους επαγγελματίες οδηγούς είναι δυσβάστακτες. Η κυβέρνηση και το ΥΠΕΧΩΔΕ οφείλουν να απολογηθούν στους πολίτες για τις αυξήσεις που ξεπερνούν σε πολλές περιπτώσεις το 80%, και να δικαιολογήσουν τις επιλογές τους».

Μόλις πήραμε με το ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο τη δήλωση αυτή, στην κυριολεξία «τρίβαμε τα μάτια μας». Κι αυτό επειδή την υπογράφει ο υπεύθυνος για τον Τομέα ΥΠΕΧΩΔΕ του ΠΑΣΟΚ Γ. Μανιάτης!

Πρόκειται φυσικά για μια ανακοίνωση περισσής θρασύτητας, καθώς, όπως είναι γνωστό, τις ληστρικές για το λαό αυτές συμβάσεις που τώρα καταγγέλλει το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση ακριβώς του ΠΑΣΟΚ δημοπράτησε, για να έρθει τώρα η κυβέρνηση της ΝΔ να υλοποιήσει. Και επιπλέον, το ΠΑΣΟΚ παρά τη ...«σκληρή κριτική» στη Βουλή υπερψήφισε μαζί με τη ΝΔ τις συμβάσεις αυτές!

Μήπως, τελικά, αντί το ΠΑΣΟΚ τέτοιου είδους επιδείξεις εμπαιγμού, λεονταρισμού και θρασύτητας θα ήταν καλύτερο να δικαιολογήσει κι αυτό, μαζί με την κυβέρνηση, στο λαό τις επιλογές του;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ