Πέμπτη 3 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Σήμερα Πέμπτη, στις 10 π.μ. στους εργαζόμενους της Β' ΕΚΠΑ θα περιοδεύσει η Χριστίνα Τσεντούρου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Σήμερα Πέμπτη, στις 9 π.μ. ο Γ. Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, θα επισκεφθεί την τεχνική βάση της ΟΑ στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και στις 10 π.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση των εργαζομένων.

-- Σήμερα Πέμπτη, στις 12 μ., στο εργοστάσιο της ΕΛΒΙΖ στο Πλατύ Ημαθίας θα περιοδεύσει η βουλευτής του ΚΚΕ Σοφία Καλαντίδου.

-- Αύριο Παρασκευή 4/4 στις 10 π.μ. στους εργαζόμενους στο Βυζαντινό Μουσείο θα περιοδεύσει η Εύα Μελά, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Την Κυριακή 6/4 η ΝΕ Λακωνίας του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Οι εξελίξεις στην τομέα της ενέργειας. Η πρόταση του ΚΚΕ στον αντίποδα των επιλογών της άρχουσας τάξης», στις 11 π.μ., στο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης. Θα μιλήσει η Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

-- Την Κυριακή 6/4, η ΝΕ Αργολίδας του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση με θέμα: «Η πρόταση του ΚΚΕ για τη μικρομεσαία αγροτιά», στις 7.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αργους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ