Τετάρτη 8 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Η πραγματικότητα

«Εκβράζει πτώματα η θάλασσα. Τραγωδία με πρόσφυγες στον Εβρο. Επτά νεκροί ανάμεσα στους οποίους και ένα παιδί έχουν εντοπιστεί σε διάφορες παραλίες. Αλλους εννέα νεκρούς έχουν περισυλλέξει οι τουρκικές αρχές (...) ερωτήματα για τον τρόπο αντιμετώπισης των λαθρομεταναστών που συλλαμβάνονται για παράνομη είσοδο στη χώρα (...) σύμφωνα με καταγγελία συγγενών ενός απ' αυτούς, οι ελληνικές αρχές πέρασαν τους λαθρομετανάστες με βάρκες από τον ποταμό Εβρο και τους επαναπροώθησαν στην τουρκική ακτή κατά παράβαση κάθε κανονισμού ή κρατικής συμφωνίας» (δυο - τυπικά διαφορετικά - ρεπορτάζ στην ίδια σελίδα, υπονοούν τη φρίκη /ΕΘΝΟΣ).

Η ταξική εγρήγορση

«Επειδή σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το 2009 θα είναι εκλογική χρονιά - και δεν αναφερόμαστε στις ευρωεκλογές - το οικονομικό επιτελείο πρέπει να βρίσκεται σε διπλή επαγρύπνηση. Για να μην ενσκήψουν χαλάρωση και αθρόες παροχές με τα γνωστά επίχειρα για την οικονομία» (από το κύριο άρθρο στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

Το κυρίως πιάτο

«Το πιάτο της εξωτερικής πολιτικής είναι γεμάτο με εκρηκτικές ύλες. Προς το παρόν σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος ασχολείται με τον Εφραίμ και τα σκάνδαλα των υπουργών της ΝΔ...» (ο Μ. Ιγνατίου στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ