Τετάρτη 8 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΝΕΞΟΡΜΗΣΗ «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ» ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΕ ΓΙΑ ΤΟ 18ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ

«Ταμείο» κάνουν οι κομμουνιστές και οι ΚΝίτες σ' όλη την Ελλάδα, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μεγάλου βήματος προϋπάντησης του 18ου Συνεδρίου του ΚΚΕ. Μετρούν τα ανοίγματα που επιχείρησαν, διακινώντας τον «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη» με τις Θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ στις γειτονιές των πόλεων και στα χωριά, στους εργασιακούς χώρους και στα εκπαιδευτικά ιδρύματα, σε όλους τους χώρους όπου ζουν και εργάζονται τα λαϊκά στρώματα, η νεολαία.

Σ' αυτό το «ταμείο» μετρούν τη θετική ανταπόκριση που συνάντησαν από τους βιοπαλαιστές της πόλης και του χωριού. Ανταπόκριση, που είχε ως αποτέλεσμα τη διακίνηση περισσότερων φύλλων από κάθε άλλη φορά τα τελευταία δεκαοχτώ χρόνια (τα συγκεκριμένα στοιχεία, που αφορούν στην Αθήνα και στον Πειραιά, όπως δόθηκαν από το πρακτορείο, βρίσκονται σε διπλανή στήλη).

Σ' αυτό το «ταμείο», ακόμη, δε χαρίζονται στις αδυναμίες που παρατηρήθηκαν, στις δυσκολίες που συνάντησαν. Τις συζητούν, ανταλλάσσουν εμπειρίες, προγραμματίζουν πώς να καλύψουν τα κενά που υπήρξαν, πώς να πάνε ακόμα καλύτερα, ακόμα πιο ψηλά την Κυριακή 19 του Οκτώβρη, οπότε θα δοθεί στη δημοσιότητα το δεύτερο προσυνεδριακό κείμενο, για το Σοσιαλισμό.

Ανασκουμπώνονται, λοιπόν, τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, οι φίλοι που στρατεύονται δίπλα τους στη μάχη της επιτυχίας του 18ου Συνεδρίου του Κόμματος. Δεν επαναπαύονται στις δάφνες της μεγάλης, πράγματι, επιτυχίας της προηγούμενης Κυριακής. Σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις και προχωρούν. Για ισχυρό ΚΚΕ, για 18ο Συνέδριο Αντεπίθεσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ