Τρίτη 18 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΛΑ.Ο.Σ.
«Είμαστε δεκανίκι»

Με απανωτές δηλώσεις, τα στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. επιβεβαιώνουν το χαρακτηρισμό που τους έχει αποδοθεί ότι αποτελούν δεκανίκι του δικομματισμού, και της ΝΔ ειδικότερα.

Κατ' αρχάς, ο ίδιος ο πρόεδρος Καρατζαφέρης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» ξεκαθάρισε: «Παπανδρέου και Αλαβάνος συνιστούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ, επικίνδυνο για τον τόπο. Σύμπραξη ΝΔ - ΠΑΣΟΚ δεν πιστεύω πως θα μπορούσε να αποδώσει. Η λύση λοιπόν είναι να ξαναμοιράσει από την αρχή την τράπουλα ο Καραμανλής με όρους ελεύθερης οικονομίας και με την ομπρέλα της προστασίας υπέρ των αδυνάτων. Ετσι πιστεύω ότι μπορεί να ανοίξει ένας ευρύτερος διάλογος μέσα στη Βουλή (...) Η θέση μου είναι ξεκάθαρη για το μέλλον της παράταξης. Είναι η ώρα να πάμε σε ένα ανοιχτό συνέδριο των κεντροδεξιών κομμάτων για να καταθέσουμε προτάσεις, σκέψεις και ιδέες και να δούμε πώς δε θα παραδώσουμε την τύχη του τόπου στην Κεντροαριστερά σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο».

Σε άλλη του συνέντευξη, στην εφημερίδα «Αξία», επανέλαβε ότι «εάν ο κ. Καραμανλής αποφασίσει ν' αλλάξει πολιτική και έρθει πιο κοντά στα δικά μας πιστεύω, θα ήταν άδικο εμείς να μην προστρέξουμε να στηρίξουμε αυτά που πιστεύουμε».

Κατόπιν ήρθε κι ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ., Κ. Βελόπουλος, να το επιβεβαιώσει: «Κάποιοι μας αποκαλούν δεκανίκι της ΝΔ, θεωρώ ότι δεκανίκι χρειάζεται κάποιος που έχει σπάσει το πόδι του και είναι η ΝΔ δυστυχώς σήμερα που είναι ανάπηρη». Αρα;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ