Τετάρτη 26 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
90 ΧΡΟΝΙΑ ΚΚΕ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μαζική συμμετοχή στην Εκθεση Ντοκουμέντων του ΚΚΕ

Motion Team

Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία η Εκθεση Φωτογραφίας και Ντοκουμέντων, που καθημερινά την επισκέπτονται όλο και περισσότεροι νέοι, αλλά και μεγαλύτεροι στην ηλικία εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και μαχητές του ΔΣΕ.

Από τις ρίζες του κομμουνιστικού κινήματος, από την ουτοπία στην επιστήμη, μέχρι την ίδρυση του ΚΚΕ και από εκεί στους αγώνες της εργατιάς, που πρωτοστάτησε, παρακολουθούμε τη γεμάτη θυσίες πορεία του Κόμματος της εργατικής τάξης στη χώρα μας. Η συγκίνηση είναι μεγάλη, για τους ανθρώπους όλων των ηλικιών, ιδιαίτερα όταν στέκονται μπροστά στα ταμπλό με φωτογραφίες από τους τόπους μαρτυρίου των αγωνιστών, τα έκτακτα στρατοδικεία, τις φυλακές, τα ξερονήσια, αλλά και στις προθήκες με τα εκθέματα και τα άλλα υλικά του παράνομου μηχανισμού του ΚΚΕ.

Από χθες άρχισαν και οι ομαδικές επισκέψεις, ενώ με επιτυχία έγιναν και οι πρώτες ξεναγήσεις από τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που έχουν αναλάβει αυτό το έργο. Από τους πρώτους που επισκέφθηκαν ομαδικά την έκθεση, ήταν το Συμβούλιο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, φοιτητές και μεταπτυχιακοί του ΠΑΜΑΚ, καθώς και σπουδαστές των ΤΕΙ και φοιτητές του ΑΠΘ διαφόρων σχολών.

Η ΚΟΘ του ΚΚΕ, με ανακοίνωσή της, καλεί όσους ενδιαφέρονται, φορείς, σχολεία και μαζικές οργανώσεις, για την οργάνωση ομαδικών επισκέψεων να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2310286546 και 2310286580, καθώς και στο email: kkethess@otenet


Motion Team

Η Εκθεση Φωτογραφιών και Ντοκουμέντων θα λειτουργεί μέχρι την Τετάρτη 19 Δεκέμβρη, καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ (και τα Σαββατοκύριακα).

Το πρόγραμμα των σημερινών επισκέψεων, καθώς και των επόμενων ημερών έχει ως εξής:

Σήμερα Τετάρτη

- 10.00 π.μ. ΚΟΒ Τούμπας.

- 13.00 Τμήμα Οικονομίας ΠΑΜΑΚ.

Σάββατο, 29/11

- 11.00 π.μ. Οργανώσεις της ΚΝΕ Δ. Μακεδονίας.

- 11.00 π.μ. ΚΟ Κοζάνης του ΚΚΕ.

- 12.00 μ. Οργανώσεις από Ανατολική Μακεδονία - Θράκη.

- 17.00 Οργανώσεις της Πέλλας.

- 19.00 Οργανώσεις Καλοχωρίου.

Κυριακή, 30/11

- 11.00 π.μ. Οργανώσεις της ΑΕ Λαγκαδά.

- 11.00 π.μ. Οργανώσεις της ΝΕ Νάουσας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ