Τρίτη 9 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σήμερα στις 3 η κηδεία του 15χρονου

Eurokinissi

Σήμερα στις τρεις το μεσημέρι θα γίνει στο νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου η κηδεία του 15χρονου Αλέξανδρου - Ανδρέα Γρηγορόπουλου. Ο νεαρός το περασμένο Σάββατο δολοφονήθηκε, έπεσε νεκρός από σφαίρα αστυνομικού στα Εξάρχεια.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις εννέα το βράδυ, όταν δυο ειδικοί φρουροί που περιπολούσαν στην περιοχή, διαπληκτίστηκαν με θαμώνες καταστήματος και στη συνέχεια αφήνοντας το περιπολικό τους, τους πλησίασαν για να τους ζητήσουν το λόγο. Ενας από τους δυο αστυνομικούς πυροβόλησε και πέτυχε τον 15χρονο μαθητή στη στήθος.

Χτες, λίγο μετά το μεσημέρι, ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του άτυχου μαθητή. Ο ιατροδικαστής Χρήστος Λευκίδης κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο μαθητής κατέληξε από «τυφλό τραύμα θώρακος διά βλήματος πυροβόλου όπλου, μικρού διαμετρήματος - ανθρωποκτονία». Ενημερωτικά έγινε γνωστό ότι το βλήμα διαπέρασε την καρδιά του 15χρονου και σφηνώθηκε στο 10ο θωρακικό σπόνδυλο.

Ωστόσο, στο ερώτημα εάν ο ειδικός φρουρός πυροβόλησε απευθείας το νεαρό ή αν η σφαίρα εξοστρακίστηκε δε δόθηκε απάντηση, καθώς στη συνέχεια θα γίνει και βαλλιστικός έλεγχος στα εργαστήρια της Αστυνομίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ