Τρίτη 9 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΘ ΤΟΥ ΚΚΕ
Χαιρετίζει τη μαζική συμμετοχή του λαού

H ΚΟΘ του ΚΚΕ χαιρετίζει τους χιλιάδες του λαού της πόλης που καταδίκασαν την κρατική βία και καταστολή, κατέδειξαν τις τεράστιες ευθύνες της ηγεσίας της αστυνομίας και της κυβέρνησης της ΝΔ. Και καταδικάζει την προσπάθεια γνωστών κύκλων να δημιουργήσουν κατάσταση χάους στην πόλη, πράγμα που αποτελεί «βούτυρο στο ψωμί» όσων θέλουν να μη βρεθεί ο λαός στο προσκήνιο, «βούτυρο στο ψωμί» της κρατικής βίας και καταστολής.

Η ΚΟΘ του ΚΚΕ καταγγέλλει όλες εκείνες τις πολιτικές δυνάμεις και ομάδες που υποθάλπουν και συμπορεύονται με αυτούς τους γνωστούς, αλλά και τους αφανείς μηχανισμούς που με τη δράση τους προσφέρουν την καλύτερη υπηρεσία στην πλουτοκρατία και τους πολιτικούς τους υπηρέτες. Καταγγέλλει στο λαό και τη νεολαία της πόλης ότι μέσα από το κοινό μπλοκ ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, αριστεριστών και «αντιεξουσιαστών» αποσπάστηκε ομάδα και προσπάθησε να εισβάλει στο κτίριο της ΚΟΘ του ΚΚΕ χωρίς φυσικά να το καταφέρουν.

Οι εργαζόμενοι και η νεολαία της πόλης με τη μαζική συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο της ΚΟΘ του ΚΚΕ ανανέωσαν το ραντεβού τους για το αυριανό (σ.σ. σημερινό) συλλαλητήριο που διοργανώνουν το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Θεσσαλονίκης, φοιτητικοί σύλλογοι, οι ΕΛΜΕ, στις 12.30 στο Αγ. Βενιζέλου καθώς και στην ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΗ, ΣΤΙΣ 10.30 ΣΤΟ ΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ γιατί ο αγώνας ενάντια στην κρατική βία και καταστολή είναι κοινός με τον αγώνα για το δικαίωμα στη δουλειά, στο μεροκάματο, στη δωρεάν Υγεία και Παιδεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ