Τρίτη 10 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ
Νέο επεισόδιο αχαλίνωτου αντικομμουνισμού

Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ: Δεν έχει το δικαίωμα να ενοχοποιεί με βρωμιές το ΚΚΕ ή και τους οπαδούς του

Δεν είναι η πρώτη φορά. Ο Θ. Πάγκαλος με το γνωστό ύφος και ήθος που τον διακρίνουν και που πηγάζουν από τον έξαλλο αντικομμουνισμό του, προχώρησε χτες για άλλη μια φορά σε ένα παραλήρημα ύβρεων, συνοδευόμενο από ψεύδη και λασπολογία.

Πιστός στο ρόλο που του έχει ανατεθεί από το σύστημα, το οποίο με συνέπεια υπηρετεί, ο Θ. Πάγκαλος με συνέντευξή του στα ΝΕΑ και απαντώντας σε ερώτηση για την «έντονη κριτική που δέχεται από τα κόμματα της Αριστεράς» επιτέθηκε στον «Ριζοσπάστη». Χρησιμοποιώντας μια σειρά από εκφράσεις που ο «Ρ» δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ για τον ίδιο και τις πολιτικές του απόψεις προχώρησε στη διατύπωση χυδαίων ψεμάτων. Εφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι οι οπαδοί του ΚΚΕ «μου πετάνε πού και πού κανένα γκαζάκι»!!

Συνεχίζοντας, μάλιστα, το ρεσιτάλ της λασπολογίας και της πολιτικής συκοφαντίας για να στηρίξει τον ωμό αντικομμουνισμό του, ο οποίος προφανώς χαίρει της έγκρισης της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ αφού δεν υπήρξε καμία αντίδραση για τις δηλώσεις του, ισχυρίστηκε ότι χαίρεται «γιατί η Ελλάδα έχει δημοκρατία και τα κόμματα αυτά δεν έχουν την εξουσία και έτσι δεν μπορούν να προβούν σε μαζικές εκτελέσεις»...

Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ

Αμεση ήταν η αντίδραση του ΚΚΕ. Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του Κόμματος, αναφερόμενο στις συκοφαντίες Πάγκαλου, έκανε το παρακάτω σχόλιο:

«Μπορεί ο Θ. Πάγκαλος να παίρνει ασυλία από τον ουρανό για να λέει ό,τι θέλει, αλλά δεν έχει το δικαίωμα να ενοχοποιεί με βρωμιές το ΚΚΕ ή και τους οπαδούς του. Ετσι, σεβόμενοι τον εαυτό μας δε θα του αντιγυρίσουμε, ποιοι έβαλαν γκαζάκι στα γραφεία του "Ριζοσπάστη", την ίδια μέρα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ