Τρίτη 7 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ - ΨΩΜΙΑΔΗΣ
«Για μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη»

Τον νομάρχη Θεσσαλονίκης Π. Ψωμιάδη επισκέφτηκε χτες ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης οπότε οι αβρότητες και τα σχέδια για συνεργασία τους περίσσεψαν.

Κατ' αρχάς, ο Ψωμιάδης τόνισε ότι με τον Καρατζαφέρη τον συνδέουν πολλά και συμφωνούν σε πολλά. Οτι αγωνίζονται «για μία μεγάλη, λαϊκή κεντροδεξιά παράταξη. Κι όταν χρειάζεται, να ξέρετε ότι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης χέρι - χέρι θα είναι δίπλα σας».

Ο δε Καρατζαφέρης διεμήνυσε ότι επισκέπτεται τον Ψωμιάδη «πάντα με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση». Αναφερόμενος στη συζήτηση που είχαν, σημείωσε: «Ακουσα με ιδιαίτερη προσοχή τις απόψεις του για μία ενιαία, μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη. Οι καιροί ου μενετοί. Θέλω να ελπίζω ότι η στιγμή που ζούμε, την περίοδο που ζούμε με την οικονομική κρίση, δε θα οδηγήσει τη χώρα σε ατελέσφορες καταστάσεις»

Μάλιστα, σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν βλέπει αυτή τη «κεντροδεξιά» παράταξη στην κυβέρνηση ή την αντιπολίτευση, ο Καρατζαφέρης επέλεξε να απαντήσει ότι «τουλάχιστον υπάρχουν υγιείς φωνές, οι οποίες το σκέφτονται και το συζητούν. Και μία απ' αυτές είναι ο νομάρχης». Τέλος, ερωτώμενος για το αν θα στηρίξει τον νομάρχη Θεσσαλονίκης εκ νέου για τη νομαρχία, είπε ότι όποια πρωτοβουλία και αν λάβει ο Ψωμιάδης, θα είναι «κοντά του».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ