Παρασκευή 10 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
ΠΑΣΟΚικό στριπτίζ

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ έχει ο Ακης Τσοχατζόπουλος διαφωνίες με την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ή δεν έχει; Να καταλάβουμε κι εμείς, επιτέλους, να ξέρουμε τι γίνεται!

Αυτές οι διαφωνίες «ΠΑΣΟΚικού» στιλ, που συνίστανται στο ότι πρώτα εκτοξεύω πολιτικές αιχμές, μετά δηλώνω ότι «δεν είπα και τίποτε» και ύστερα καταθέτω ερωτήματα, μπορεί να είναι αντιληπτός στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν είναι και στον κόσμο.

Βέβαια, μάλλον για εσωτερική κατανάλωση γίνονται όλα αυτά (και φαίνεται όλο και περισσότερο όσο συνεχίζεται η ιστορία), γιατί όταν θες να απευθυνθείς στον κόσμο πρέπει, αν μη τι άλλο, να έχεις μια διαφορετική πρόταση και μια διαφορετική πολιτική.

Μάλλον είναι πιο τίμιοι... οι εκπρόσωποι της ΠΑΣΠ, που κάθονται και συζητούν στα «παράθυρα» των τηλεοπτικών σταθμών για το αν έφεραν στριπτιζέζ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Τουλάχιστον, έχουν έναν... «πολιτικό» προβληματισμό ανάλογο των δυνατοτήτων τους!

Εμείς, πάντως, στο... σοβαρό ερώτημα που προέκυψε αν διοργάνωσαν στριπτίζ στο Πανεπιστήμιο σε πάρτι της ΠΑΣΠ οι νεολαίοι που πρόσκεινται στους «εκσυγχρονιστές» ή αυτοί που πρόσκεινται στον Ακη Τσοχατζόπουλο, πιστεύουμε ότι στο συγκεκριμένο θέμα υπήρξε... «στάση ευθύνης» (όπως λένε στο Κίνημα) και... πολιτική ενότητα.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, το κάνανε θρίλερ και χτες το θέμα της εκλογής του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών με καταμετρήσεις ψήφων και εκλεκτόρων και μια τεράστια σεναριολογία. Δικαίως από μια άποψη είχε πολύ καιρό να συμβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες τέτοια κατάσταση.

Παρ' όλα αυτά αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι από τη στιγμή που θα προκύψει ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ (όποιος και να 'ναι) αρχίζει το... πραγματικό θρίλερ για τον πλανήτη.


Γρηγοριάδης Κώστας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ