Τετάρτη 15 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για την παρουσίαση των Θέσεων

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις που προγραμματίζουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και έξω από τα σύνορα της χώρας, με θέμα την παρουσίαση των Θέσεων της ΚΕ του Κόμματος για το 16ο Συνέδριο. Συγκεκριμένα:

ΣήμεραΤετάρτη

- Εκδήλωση με θέμα «Οι Θέσεις του ΚΚΕ και η πολιτική πρόταση συγκρότησης του Αντιιμπεριαλιστικού - Αντιμονοπωλιακού - Δημοκρατικού Μετώπου Πάλης» διοργανώνει η ΝΕ Μαγνησίας του Κόμματος σήμερα Τετάρτη. Η εκδήλωση θα γίνει στις 7 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου (2ας Νοεμβρίου και Ξενοφώντος) και τις θέσεις του ΚΚΕ ενόψει του Συνεδρίου θα παρουσιάσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος.

- Η ΚΟΒ Εύοσμου του ΚΚΕ καλεί στην ανοιχτή εκδήλωση που διοργανώνει για την παρουσίαση των Θέσεων της ΚΕ του Κόμματος σήμερα Τετάρτη, στις 6 το απόγευμα, στο Δημαρχείο του Εύοσμου Θεσσαλονίκης.

- Οι Κομματικές Οργανώσεις Νέας Σμύρνης του ΚΚΕ καλούν στη συγκέντρωση που διοργανώνουν για την παρουσίαση των Θέσεων, σήμερα Τετάρτη, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Σμύρνης. Θα μιλήσει ο Αντώνης Σκυλλάκος, μέλος της ΚΕ του Κόμματος και βουλευτής.

- Η ΚΟΒ Νέου Κόσμου του ΚΚΕ καλεί στη σύσκεψη που διοργανώνει σήμερα Τετάρτη, στις 6.30 μ.μ., για την παρουσίαση των Θέσεων, στα γραφεία της στην οδό Φραντζή 68.

- Οι ΚΟ Χαλανδρίου του ΚΚΕ καλούν σε ανοιχτή συγκέντρωση για τη συζήτηση των Θέσεων της ΚΕ του Κόμματος για το Συνέδριο, σήμερα Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στο Κέντρο Νεότητας Χαλανδρίου, Δαναϊδών και Αντιγόνης. Θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αύριο Πέμπτη

- Η ΝΕ Κοζάνης του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση στα πλαίσια του διαλόγου ενόψει του 16ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, με θέμα «Η ΔΕΗ που θέλουμε». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη, στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας. Τις θέσεις του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας για το θέμα της ΔΕΗ θα παρουσιάσει ο Νίκος Μπατιστάτος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Τρίτη, 21/11

- Η Κομματική Επιτροπή Αρκάδων Αθήνας του ΚΚΕ καλεί στη συγκέντρωση για την παρουσίαση των Θέσεων, την Τρίτη 21 του Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΑ.

Την Τετάρτη, 22/11

- Η ΝΕ Εύβοιας του ΚΚΕ, την Τετάρτη, 22/11, στις 7μ.μ., διοργανώνει στο «Θέατρο Παπαδημητρίου» της Χαλκίδας, εκδήλωση με θέμα: «Οι θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για το 16ο Συνέδριο». Την παρουσίαση θα κάνει ο Κ. Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος. Θα προβληθεί επίσης ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στα 80χρονα του ΚΚΕ και το Συνέδριο.

- Οι ΚΟ Ταύρου του ΚΚΕ διοργανώνουν συγκέντρωση για την παρουσίαση των θέσεων, την Τετάρτη, 22/11, στις 6.30 μ.μ., στο Δημαρχείο Ταύρου. Θα μιλήσει ο Θ. Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ