Τετάρτη 15 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα... πρωτοφανή

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΤΙ ΛΕΤΕ ΒΡΕ παιδί μου; Τόση έκπληξη πια προκάλεσε η δήλωση του προέδρου του ΣΕΒ, Οδ. Κυριακόπουλου, ότι ενίσχυσε υποψήφιους βουλευτές - απ' ό,τι καταλάβαμε - και απ' το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ; Περισσότερο... ξαφνιάστηκαν οι του ΠΑΣΟΚ. Πέσανε... από τα σύννεφα και ζητάνε συγκεκριμένα στοιχεία.

Η γνώμη μας είναι, πάντως, ότι - από την πλευρά του Οδ. Κυριακόπουλου - δεν το θεωρούμε και «πολύ καλή επένδυση»! Γιατί, να δώσεις λεφτά προκειμένου να στηρίξεις βουλευτές, που θα στηρίξουν με τη σειρά τους τις θέσεις σου, το καταλαβαίνουμε. Αλλά να το κάνεις αυτό, όταν έτσι κι αλλιώς θα τις στηρίξουν, αφού αυτό πρεσβεύει η πολιτική των κομμάτων τους, τότε μάλλον πρόκειται για πεταμένα λεφτά.

Κρίμα, είναι και πρόεδρος των βιομηχάνων. Εκτός και τα λεφτά δεν πήγαιναν για τη στήριξη των θέσεων των βιομηχάνων συνολικά, αλλά κάποιων ιδιαίτερων αιτημάτων και στόχων. Ε, κάθε άνθρωπος έχει και τις προσωπικές του βλέψεις...

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ εκδικητικοί άνθρωποι, εκεί στο Τριμελές Συμβούλιο Εφετών! Ζήτησε ο καημένος ο εισαγγελέας Δέτσης να απαλλαγεί (να αυτοεξαιρεθεί για την ακρίβεια) από τη δίκη Κατριβάνου - Γιαννόπουλου και δεν του το επέτρεψαν! Μάλλον στο μάτι τον έχουν βάλει!

Αλήθεια, βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα κολλάνε στους εισαγγελείς; Γιατί σε αυτή την περίπτωση δικαιολογείται πλήρως μια τέτοια απόφαση. Αλλωστε όπου νά 'ναι οι αντίδικοι θα αρχίσουν να πετάνε πράγματα ο ένας στον άλλο οπότε μέχρι και κράνος θα χρειαστεί κανείς για να μείνει σε αυτή την έδρα.

ΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ σημασίας κρίνουν ορισμένοι τη στάση του Συνασπισμού να μη συνεργαστεί όπως λέει με το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Ομως υπάρχουν δυο ερωτήματα: Κατ' αρχήν τα στελέχη του, το ξέρουν; Διότι είναι σύνηθες το φαινόμενο να μη συνεργάζεται ο ΣΥΝ επισήμως αλλά να συνεργάζονται αυτοί που τον συναποτελούν.


Παπαγεωργίου Βασίλης

Το δεύτερο ερώτημα είναι πιο δύσκολο. Πώς θα συνδυάσουν την ποικιλότροπη συνεργασία και σύμπλευση με το ΠΑΣΟΚ, σε τόσους και τόσους άλλους τομείς, με το ενδεχόμενο μη συνεργασίας στο Δήμο της Αθήνας;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ