Τετάρτη 15 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Διημερίδα του υπουργείου Εθνικής Αμυνας

«Οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις και η πολιτική ασφάλειας στον 21ο αιώνα» είναι το θέμα της διημερίδας που διοργανώνει το υπουργείο Εθνικής Αμυνας στις 16 - 17 Νοέμβρη 2000 στο ξενοδοχείο «Divani Απόλλων Παλλάς»

Στη διημερίδα το υπουργείο φιλοδοξεί να παρουσιαστούν «όλες οι κυοφορούμενες αλλαγές στις ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις, αλλά και τα νέα δεδομένα που χαρακτηρίζουν την πολιτική ασφάλειας στον 21ο αιώνα».

Ο Ακης Τσοχατζόπουλος, κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών της διημερίδας, αναμένεται να αναφερθεί στις αλλαγές «που δρομολογούνται στην Ελλάδα, καθώς και στα νέα στοιχεία που διαμορφώνουν το ευρύτερο περιβάλλον ασφάλειας στην περιοχή», ενώ ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Μ. Παραγιουδάκης, θα μιλήσει ειδικότερα για τα νέα δεδομένα στις Ενοπλες Δυνάμεις.

Θα καλυφθεί επίσης ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από την πολιτική για το ανθρώπινο δυναμικό στους κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων, τη θέση και την πολιτική της Ελλάδας εντός του ΝΑΤΟ, την αμυντική διπλωματία, την πολιτική ασφάλειας στα μέσα ενημέρωσης, τα εξοπλιστικά προγράμματα, την ελληνική αμυντική βιομηχανία μέχρι και την άνευ προηγουμένου τεχνολογική επανάσταση στις στρατιωτικές υποθέσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ