Τετάρτη 15 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σήμερα στην τηλεόραση του «902»

Παρακολουθήστε σήμερα Τετάρτη στην τηλεόραση του «902»:

  • Στις 16.00 τον αγγλικό ποδοσφαιρικό αγώνα Τσέλσι - Λιντς.
  • Στις 18.10, στα πλαίσια της εκπομπής «Ματιές στον κόσμο», ένα αφιέρωμα στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού. Ενός λαού που χρόνια ζητά να του αναγνωριστεί το αυτονόητο δικαίωμά του να έχει το δικό του ανεξάρτητο και βιώσιμο κράτος. Η Αλέκα Παπαρήγα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ως επικεφαλής αντιπροσωπείας του Κόμματος, επισκέφθηκε πρόσφατα τον τόπο, που ο παλαιστινιακός λαός με μόνο όπλο τις πέτρες, συγκρούεται με έναν πάνοπλο ισραηλινό στρατό. Είναι ο τόπος που 15χρονα παιδιά πυροβολούνται αδίστακτα. Ενα αφιέρωμα με αποκαλυπτικές εικόνες που παραχωρήθηκαν στον «902» από την κρατική τηλεόραση της Παλαιστίνης, φωτογραφίες και μαρτυρίες της αποστολής του ΚΚΕ. Επιμέλεια - παρουσίαση Αννα Μπαλλή.
  • Στις 22.00, στα πλαίσια συζητήσεων του 16ου Συνεδρίου και της εκπομπής «Προεκτάσεις», ο Κ. Καραχάλιος συνομιλεί με τον Γιάννη Σφυρή - υπεύθυνο του Αγροτικού Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ και τον Γιάννη Πατάκη βουλευτή του Κόμματος με θέμα: «Οι θέσεις του 16ου Συνεδρίου για τους αγρότες».
  • Στις 23.00 «Στους δρόμους της λογοτεχνίας», με τον συγγραφέα Βαγγέλη Κούτα. «Ενα κομμάτι ουρανού» είναι το βιβλίο που φιλοξενείται στη σημερινή εκπομπή. Την παρουσίαση κάνει η συγγραφέας του Κατερίνα Ζαροκώστα, η οποία απαντά και σε ερωτήσεις αναγνώστη που συμμετέχει στη συζήτηση.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ