Τετάρτη 15 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ
Εκλογές το 2004

Το 2004 θα γίνουν οι επόμενες βουλευτικές εκλογές, δήλωσε κατηγορηματικά χτες ο υπουργός Τύπου Δ. Ρέππας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου. Αφησε όμως και ένα παράθυρο, στην προσπάθειά του να καλύψει την προχτεσινή δήλωση του Μ. Παπαϊωάννου, που ήταν και η αιτία της ερώτησης που του υποβλήθηκε. Ετσι, στην ερώτηση «πώς κρίνει η κυβέρνηση τη δήλωση του κ. Παπαϊωάννου ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2003», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε:

«Ο κ. Παπαϊωάννου, όπως κάθε στέλεχος, λέει τις απόψεις του. Εκλογές είναι ενδεχόμενο να γίνουν ανά πάσα στιγμή για διάφορους λόγους. Λέμε, όμως, τι είναι αυτό που προβλέπεται σύμφωνα με το πλαίσιο που θέτει το Σύνταγμα της χώρας μας. Εκλογές λοιπόν - και μιλώ εκ μέρους της κυβέρνησης - θα γίνουν το 2004».

Εξάλλου ερωτώμενος για τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΕΒ, με βάση τις οποίες είχε δώσει χρήματα σε στελέχη όλων των κομμάτων, απάντησε πως «ο πρόεδρος του ΣΕΒ μπορεί να είναι πιο συγκεκριμένος και είτε αυτοβούλως, είτε εφόσον κληθεί θα πρέπει να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ