Τετάρτη 17 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του Κόμματος 

«Εκλεισε», με υπερκάλυψη των πλάνων που είχαν τεθεί, η Οικονομική Εξόρμηση που προκήρυξε το ΚΚΕ προς τιμήν του 16ου Συνεδρίου. Σε σχετική ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει:

«Η Πανελλαδική Οικονομική Εξόρμηση, που προκήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ προς τιμήν του 16ου Συνεδρίου και που πραγματοποιήθηκε στους μήνες Σεπτέμβρη-Δεκέμβρη 2000, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Το γενικό πλάνο που διαμόρφωσαν οι ΚΟ των μεγάλων πόλεων, των περιοχών και των Νομαρχιακών Επιτροπών υπερκαλύφθηκε κατά 103,42%.

Πρώτες από τις Κομματικές Οργανώσεις αναδείχτηκαν: Η ΚΟ Ανατ. Στερεάς-Εύβοιας (125,60%), η ΚΟ Πειραιά (109,07%), η ΚΟ Αθήνας (108,45%), η ΚΟ Αττικής (105%), η ΚΟ Θεσσαλονίκης (100%).

Η επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης επιβεβαιώνει τους δεσμούς του ΚΚΕ στην εργατική τάξη, στα λαϊκά στρώματα και στη νεολαία, τη σημαντική απήχηση της πολιτικής του. Αναδείχνει παράλληλα τις δυνατότητες του Κόμματός μας να εκλαϊκεύσει πλατύτερα και πιο αποτελεσματικά στο λαό τις αποφάσεις του 16ου Συνεδρίου, να προωθήσει συσπειρώσεις-συνεργασίες στα βασικά μέτωπα πάλης, σύμφωνα με τις αποφάσεις του 16ου Συνεδρίου του.

Η ΚΕ του ΚΚΕ συγχαίρει τους χιλιάδες φίλους του Κόμματος, τις κομμουνίστριες και τους κομμουνιστές, τα μέλη και τους φίλους της ΚΝΕ, που συνέβαλαν στην επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ