Τετάρτη 17 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Χαμηλοί τόνοι για το «θέμα Πάγκαλου»

Σε χαμηλούς τόνους συνεχίστηκε και χτες η συζήτηση για τη συνέντευξη Πάγκαλου στο «Βήμα» της Κυριακής, όπου ο πρώην υπουργός έθεσε, για πρώτη φορά «θέμα Σημίτη», αμφισβητώντας ορισμένες επιλογές του πρωθυπουργού. Οπως είναι γνωστό, προχθές, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Ρέππας είχε δηλώσει: «Δεν προτιθόμαστε να ακολουθήσουμε ένα δρόμο ολισθηρό, όπως είναι αυτός που επέλεξε ο κ. Πάγκαλος».

Η δήλωση Ρέππα δίνει το στίγμα της τακτικής που θα ακολουθήσει το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης απέναντι στις δηλώσεις και τις κινήσεις του Θ. Πάγκαλου. Η τακτική αυτή συνίσταται στην απομόνωση του πρώην υπουργού και τη σαφή οριοθέτηση των απόψεων και των πρωτοβουλιών του έναντι των κυβερνητικών επιλογών.

Χτες ο Θ. Πάγκαλος, απαντώντας στον Δ. Ρέππα, άφησε να εννοηθεί ότι για την αντιμετώπισή του υπάρχει συμπαιγνία της κυβέρνησης και του Τύπου. Ερωτηθείς για το πώς σχολιάζει τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο πρώην υπουργός απάντησε: «Τα είχατε γράψει πριν τα πει ο υπουργός Τύπου. Ολες οι εφημερίδες έγραφαν ότι ο κ. υπουργός θα πει πως βρίσκομαι σε ολισθηρό δρόμο και μετά το είπε», υπογράμμισε ο Θόδωρος Πάγκαλος και κατέληξε: «Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πλήρης αρμονία μεταξύ του κυβερνητικού εκπροσώπου και του Τύπου και γι' αυτό χαίρομαι ιδιαίτερα»!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ