Τετάρτη 17 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Οι βλάβες του ΟΤΕ

Στην περίοδο του... «αναχρονισμού», όταν η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ και άλλες επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας ανήκαν 100% στο δημόσιο, οι κάθε είδους θιασώτες των ιδιωτικοποιήσεων και του λιγότερου κράτους κατηγορούσαν και τον ΟΤΕ ότι παρέχει πολύ κακές υπηρεσίες στους συνδρομητές του...

Να, όμως, που έχει ο καιρός γυρίσματα, όπως βεβαιώνει η μέχρι σήμερα ιδιωτικοποίηση (κατά 49%) του ΟΤΕ. Η εμπειρία δείχνει πως όσο πιο πολύ ιδιωτικοποιείται ο ΟΤΕ, όχι μόνο παρέχει ακριβότερες υπηρεσίες - ενώ τα αντίθετα ισχυρίζονταν οι θιασώτες του λιγότερου κράτους - αλλά και χειρότερες υπηρεσίες. Εκτός από τις τσουχτερές αυξήσεις που επιβλήθηκαν στα τιμολόγιά του, από τότε που άρχισε η «βήμα προς βήμα» ιδιωτικοποίησή του, χειροτέρεψαν κατά πολύ και αρκετές από τις υπηρεσίες που παρέχει ο ΟΤΕ.

Ενα παράδειγμα: Μετά την κακοκαιρία της περασμένης Κυριακής, έπαθαν βλάβες πολλές τηλεφωνικές συνδέσεις και στο υπόλοιπο Αττικής. Αρκετές από αυτές δεν είχαν αποκατασταθεί μέχρι και χτες, αργά το βράδυ. Και τα τηλέφωνα για τις βλάβες των τηλεφωνικών συνδέσεων υπολοίπου Αττικής, που μας έδωσαν από τις πληροφορίες (131 και 134), δεν απαντούσε κανένα.

Είδες ο «εκσυγχρονισμένος» και «ιδιωτικοποιημένος» ΟΤΕ...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ